pinterest
Nieuw kleurtje op de muur

Nieuw kleurtje op de muur

Je huis een metamorfose geven hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Een lik verf kan al wonderen verrichten. Met een mooie, nieuwe kleur kan je een ruimte een geheel eigen sfeer geven.

De verfcollectie van Graham & Brown is speciaal ontwikkeld om perfect te matchen met de behangcollectie. De collectie van 300 verfkleuren bestaat uit een matte muurverf, reinigbare muurverf, primers en hoogglanslak, zodat je een complete look voor je interieur kunt creëren.

Intrigerende tinten

FotoNieuw kleurtje op de muur

Alle verven zijn gemaakt op waterbasis en perfect voor het gebruik van binnenmuren en – plafonds. De hoogglanslak zorgt met zijn gepolijste look voor de finishing touch. Het kleurenpalet varieert van pittig roze tot trendy mosterd, deze kleuren zijn perfect voor gebruik op kleinere oppervlakken om de wow-factor toe te voegen.

Intrigerende tinten om een ​​gedurfde en gewaagde sfeer te creëren.

Het diepe palet van Graham & Brown heeft een reeks intrigerende tinten met veel karakter. Perfect voor grotere ruimtes, om een ​​gedurfde en gewaagde sfeer te creëren. Misschien een kalmerende en serene blauw voor de slaapkamer, of stijlvolle en elegante grijstinten voor de keuken. Je kunt een statement maken en kiezen voor een opvallende kleur voor één muur in de woonkamer. Op de juiste manier toegepast, kun je ook een gevoel van diepte creëren met donkere verfkleuren in nissen of achter wandplanken. Welke look je ook wilt creëren, de collectie is compleet.

FotoNieuw kleurtje op de muur

Twijfels over de juiste kleur? Via de website kunnen ook kleine testerpotjes van de matte muurverf collectie worden besteld voor € 8,-. De verfcollectie van Graham & Brown, Engelse fabrikant voor behang en wandbekleding, is nu ook verkrijgbaar via de website in Nederland.

FotoNieuw kleurtje op de muur

Meer inspiratie

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen