pinterest
Nieuwe behangkleuren en dessins

Nieuwe behangkleuren en dessins

Op veler verzoek introduceert ambachtelijk Britse verf- en behangfabrikant Farrow & Ball drie van zijn meest populaire behangdesigns in opvallende nieuwe kleurstellingen. Inspelend op de huidige trend van meer dramatische, sprekende kleuren in interieurs, hebben de kleurspecialisten nu in samenwerking met hun kleurenconsultants enkele bestaande behangdessins in verrassende kleurencombinaties uitgevoerd. De collectie, bestaande uit een damast-, een gebloemd- en een gestreept behang in karakteristieke Farrow & Ball kleuren, zal in de lente worden gelanceerd.

Ode

FotoNieuwe behangkleuren en dessins

De collectie, een ode aan de diepgewortelde geschiedenis van het bedrijf, wordt gemaakt op dezelfde manier als het andere behang van Farrow & Ball. De patronen worden op de traditionele manier gedrukt met gebruik van authentieke Farrow & Ball verf. Dit geeft het behang een schitterende uitstraling en een unieke structuur. Het extravagante, door de Arts & Crafts-beweging beïnvloedde Lotus behang, geeft interieurs een boeiend karakter. Het lotusbloempatroon, oorspronkelijk gebaseerd op Franse archieven uit de 19de eeuw, zal binnenkort verkrijgbaar zijn in opvallende kleurstellingen zoals Off-Black en Brinjal. 

Wisteria is een klassiek Engels bloemmotief gebaseerd op pure zijden, geweven jacquards uit de 19de eeuw. Dit ontwerp, bestaande uit bloeiende ranken Wisteria, weerspiegelt de Engelse romantiek op een perfecte manier en zal worden uitgevoerd in nieuwe kleurencombinaties met kleuren als Dark Red, French Gray en Churlish Green.

Het klassieke streeppatroon, de Farrow & Ball Block Print Stripes, zal verkrijgbaar zijn in sprekende kleurstellingen met kleuren zoals Stiffkey Blue, Vardo en Arsenic. Veelzijdig en tijdloos, het behang kan horizontaal, verticaal of in tegengestelde richting worden aangebracht voor een opvallende streep die twee keer zo breed is.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen