pinterest
Nieuwe herfst/winter collectie voor het interieur

Nieuwe herfst/winter collectie voor het interieur

Lifestyle-merk Blomus wordt steeds verder uitgebreid, met producten als tafellinnen, kussens, plaids en vazen. De nieuwe blomus herfst/winter collectie is wederom een mix van edele metalen, hout en textiel. Ook is er een interessante samenwerking voor de badtextiellijn met Uchino - één van Japans meest toonaangevende fabrikanten van handdoeken en een co-branding met het Deens bedrijf Kvadrat.

Sivo

FotoNieuwe herfst/winter collectie voor het interieur 

Deze collectie kussens is gerealiseerd als gevolg van een samenwerking met het vooraanstaande Deense merk Kvadrat. Beide merken streven een hoge kwaliteit na en de collectie heeft als designkenmerk een tijdloos klassiek stofontwerp. Ieder kussen combineert twee verschillende textielsoorten, zo krijgt iedere kant zijn eigen visuele en tactiele uitstraling. Het kleurpallet is zacht, uitgebalanceerd en ingetogen. Het nodigt uit om nieuwe individuele interieurlook te creëren, ton-sur-ton of juist met accenten. 

Ovalo

FotoNieuwe herfst/winter collectie voor het interieur 

Vazen heb je nooit genoeg. De handgemaakte Ovalo vazen van blomus zijn uitgevoerd in hoogwaardig gekleurd glas in blauw, groen of grijs en kunnen naar keuze in transparant of matglas worden uitgevoerd. Er is een smal hoog model en een lager ovaal model. De vazen zijn gemaakt van elegant, gesatineerd glas. De verschillende kleuren en maten zorgen dat je makkelijk kunt mixen en matchen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen