pinterest
Nieuwe voorjaarsgeuren voor in huis

Nieuwe voorjaarsgeuren voor in huis

Dit voorjaar introduceert Maison Berger Paris een aantal nieuwe collecties. Deze collecties bevatten nu naast de unieke luchtzuiveraar Lampe Berger ook bijpassende geurkaarsen en parfumverspreiders met sticks. Deze passen qua kleurstelling en design perfect bij de luchtzuiveraars. Nieuw voorjaar, nieuwe geur!

Immersion 

FotoNieuwe voorjaarsgeuren voor in huis

Deze nieuwe Lampe Berger is geïnspireerd op een tropisch regenwoud en dompelt je huis onder in een sfeer van exotische geuren. Deze unieke Lampe Berger zuivert je lucht, parfumeert hem later en decoreert je huis. De Immersioncollectie is ontworpen door de Parijse interieurontwerpster Rozenn Mainguené. Zij werkt onder andere voor prestigieuze merken als Armani, Dior, Carolina Herrera, Nina Ricci, Lancôme, Calvin Klein. Immersion is in drie verschillende kleuren leverbaar: groen, grijs en transparant. Er zijn drie bijpassende nieuwe huisparfums, te weten Thé Blanc Pureté, Litchi Paradis en Fraîcheur d’Eucalyptus.

Geometry

FotoNieuwe voorjaarsgeuren voor in huis 

Een dynamische en grafische collectie die perfect past in een jong en modern interieur. Deze nieuwe Lampe Berger wordt gekenmerkt door de geometrische vorm die moderniteit uitstraalt. De afwerking van de zilver metalen dop en de verkrijgbare kleuren rood, zwart en transparant accentueren deze moderne look.

Pure

FotoNieuwe voorjaarsgeuren voor in huis 

Voor iedereen die houdt van pure vormen zonder versieringen introduceert Maison Berger het nieuwe model Lampe Berger Pure in de kleur grijs. Dit model valt op door zijn eenvoud en elegante vorm. In combinatie met de dikke bodem en robuuste dop straalt dit model puurheid uit. Klaar om de lucht te zuiveren en daarna te parfumeren.  

Alle modellen zuiveren de lucht, parfumeren de omgeving naar keuze en decoreren het huis.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen