pinterest
Nieuwe zomer, nieuwe verfkleuren

Nieuwe zomer, nieuwe verfkleuren

De Graham & Brown verfcollectie is zorgvuldig samengesteld, van moderne levendige kleuren tot rustgevende aanvullende kleuren. De verfcollectie is ontwikkeld in 2009 en de verfkaart telt inmiddels 90 kleuren. Daarnaast kunnen kleuren op maat worden gemaakt, tot 350 kleuren. Alle verf is onafhankelijk getest, vervaardigd op waterbasis en derhalve duurzaam en milieuvriendelijk. Er zijn vier afwerkingen: matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak.

Nieuwe kleuren

Er zijn klassieke en hedendaagse levendige tinten, iedere kleur is zorgvuldig ontwikkeld om perfect te combineren met het exclusieve Graham & Brown behang. Elk behang heeft vier perfect passende verftinten:

FotoNieuwe zomer, nieuwe verfkleuren

Notte, wat nacht betekent is een zachte, rijke en trendy kleur. Notte is ideaal te combineren met het Quarters Inkbehang om zo een intrigerend en mystieke sfeer te geven aan iedere ruimte. Of, als alternatief, maak je een statement met een gekleurde muur. En vertrouw ons: you will Notte be disappointed.

FotoNieuwe zomer, nieuwe verfkleuren

Eva, een vrouwelijke Hebreeuwse naam wat leven betekent, deze mooie rijke groene verf past hier perfect bij. Deze rijke intense kleur is ideaal voor styling met gouden metallic accenten. Met een modern en hedendaags resultaat. Eva past perfect met het Botany Iridescent Midnight Blue behang.

FotoNieuwe zomer, nieuwe verfkleuren

Lilla, vernoemd naar een pastel paarse bloem, is de basis voor deze verbluffende tint. Rode ondertonen, maar grote hoeveelheden blauw pigmenten creëren deze subtiele tint.  Bij helder licht lijkt dit een zachte lila kleur, terwijl het in donkerdere kamers enigszins grijs lijkt. Lilla past perfect samen met het exclusieve ontwerp Geo Damask Lilac.

Daarnaast heeft Graham & Brown een primer, glitter en metallic afwerking. De primer biedt een perfecte basis voor alle oppervlakken. Ideaal als basis laag voor de meeste verfsoorten, goed voor gebruik op muren en meubels, inclusief hout, kunststof en sommige metalen. De glitter verf is een transparante lak met levendige glitters en de metallic geeft een beetje glans. Perfect voor wanden en houtwerk.

Bekijk hier meer muurverf ter inspiratie

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen