pinterest
Niko’s opvallende designschakelaars: Niko Rocker en Niko Toggle

Niko’s opvallende designschakelaars: Niko Rocker en Niko Toggle

Een schakelaar heeft als basisfunctie ‘aan’ en ‘uit’, maar kan heel veel meer! Daarnaast worden ze tegenwoordig ontworpen als echte sieraden voor je muren. Zoals de nieuwe designs van Niko; een remake van iconische ontwerpen uit het verleden, maar dan wel in een innovatief en luxueus jasje.

Met de designschakelaars Niko Rocker en Niko Toggle zet Niko in op tijdloos design en intuïtieve interactie. De nieuwe schakelaars hebben een minimalistische vormgeving en hoogwaardige afwerking, volledig in aluminium en staal. Een stijlvolle toevoeging aan elk interieur.

Schakelaars met een knipoog naar vroeger

FotoNiko’s opvallende designschakelaars: Niko Rocker en Niko Toggle

De Niko Rocker brengt ons terug naar 1958 met een knipoog naar het klassieke wipschakelaarontwerp. De designschakelaar heeft een robuuste metalen constructie, die een duidelijke 'klik' geeft bij het schakelen tussen aan en uit. Het is een eerbetoon aan het verleden, verpakt in een eigentijds jasje en afgewerkt met natuurlijke materialen. 

FotoNiko’s opvallende designschakelaars: Niko Rocker en Niko Toggle

De Niko Toggle is een moderne interpretatie van de klassieke Bakelite tuimelschakelaars uit 1928. De schakelaar werkt net als een kleine joystick, die je met een lichte beweging omhoog of omlaag bedient. Het ontwerp heeft subtiele details en een robuuste vorm.

   Lees ook: Energie besparen met een Smart Home oplossing

Slimme functionaliteit in een stijlvol jasje

Naast het iconische ontwerp hebben de schakelaars handige extra’s. Ze zijn uitgerust met een optionele LED-indicator die met een warme gloed aangeeft of de schakelaar aan of uit staat. Dat straalt design uit!

FotoNiko’s opvallende designschakelaars: Niko Rocker en Niko Toggle

Met opties zoals dimmers en integratie in Niko Home Control, de slimme thuisoplossing van Niko, zijn deze schakelaars echt veel meer dan alleen maar een aan- en uitknop en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals alu gold brushed, alu black brushed, alu grey brushed, alu blue grey brushed, steel champagne coated en steel white coated. Zo sluiten ze perfect aan bij elk modern interieur. 

Meer weten over de slimme oplossingen van Niko? Vraag hier informatie aan of bezoek de Niko website

Niko

Smart home systemen voor iedereen

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen