pinterest
Een interieurboek vol inspirerende moodboards

Een interieurboek vol inspirerende moodboards

Wij Nederlanders zijn dol op Scandinavische mode én interieurs. De rijke Scandinavische materialen, helderheid, pure kleuren en uitgesproken grafische stijl zijn tijdloos. Het interieurboek Nordic Moods geeft je een leidraad om niet in clichés te vervallen en de Scandinavische schoonheid perfect te evenaren.

In "Nordic Moods – A guide to successful interior decoration" legt Katrine Martensen-Larsen stap voor stap en aan de hand van verschillende moodboards, thema’s, materialen, licht-, meubel- en vloerbekledingskeuze uit hoe je je eigen Scandinavisch interieur creëert.

Tips en veel verschillende voorbeelden

FotoEen interieurboek vol inspirerende moodboards

Volgens Katrine Martensen-Larsen is de sleutel tot een geslaagd interieur de voorbereiding. Bepaal je eigen stijl, maak moodboards en ga praktisch aan de slag met al je inspiratiebronnen.

FotoEen interieurboek vol inspirerende moodboards

Met haar boek staat ze je bij met tientallen praktische tips en negen volledig uitgewerkte en zeer verschillende voorbeelden. De creatieve bewoners worden kort geportretteerd zodat de lezer meteen aanvoelt waarom bepaalde elementen in het moodboard werden opgenomen. Een visueel krachtig en uiterst praktisch boek dat elke interieurliefhebber maar ook de startende interieurvormgever in huis moet hebben.

FotoEen interieurboek vol inspirerende moodboards

Nordic Moods | Katrine Martensen-Larsen | ISBN 9789401461832 | Uitgever: Lannoo

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen