pinterest
Nu nog meer Italië in La Cucina Italiana

Nu nog meer Italië in La Cucina Italiana

De nieuwe La Cucina Italiana heeft een nieuwe look, meer culinair nieuws en meer Italië. Zonder de herkenbaarheid te verliezen is editie 9 die vanaf 14 september in de winkel ligt, de eerste editie volgens de nieuwe formule met “heel veel Italië”.

Het uiterlijk van het magazine is grondig onder handen genomen – zonder de herkenbaarheid van het blad aan te tasten. Maar inhoudelijk zijn er ook wat subtiele veranderingen. Het blad begint vanaf nu met het culinaire nieuws uit en over Italië. Daarna komen de recepten, en afsluitend de verhalen, het leesvoer. Ook nieuw is de column van Mattijs Koornneef over wijn uit Italië – deze maand laat hij zijn licht schijnen over de pecorinodruif, dit jaar helemaal in de mode.

Sinds 1929 is La Cucina Italiana hét maandblad over de Italiaanse keuken. Zuivere producten, liefde voor ingrediënten en aandacht voor de bereiding, daar draait het om. Deze kenmerkende én succesvolle eigenschappen blijven ook in de nieuwe formule centraal staan. Deze passie voor producten brengt La Cucina Italiana over door de achtergronden van de Italiaanse ingrediënten in beeld te brengen en authentieke recepten volledig geïllustreerd aan te bieden. Samen eten, samen leven, samen verhalen vertellen: eten zit de Italiaan in de genen, het verbindt hem met zijn omgeving, het maakt wie hij is. Een heerlijke boodschap die graag wordt verkondigen in La Cucina Italiana!

Vanaf 14 september ligt het compleet vernieuwde nummer van La Cucina Italiana in de winkel

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen