pinterest
Oktober woonmaand: wooninspiratie!

Oktober woonmaand: wooninspiratie!

Met de start van het najaar lopen we warm om het binnen extra gezellig te maken en dat betekent: tijd voor iets nieuws in je interieur! Oktober is van oudsher dé Woonmaand in Nederland. Alle woonwinkels presenteren hun nieuwste collecties en je kunt volop inspiratie op doen.

De laatste woontrends

Geef je persoonlijke woonstijl een update en laat je vrijblijvend adviseren bij een woonspecialist. Ga kijken in de winkels naar interieurs die volgens de laatste trends gestyled zijn. Wat opvalt in het nieuwe aanbod zijn de steeds duurzamer gemaakte meubelen, vloeren en accessoires. We signaleren veel grafische patronen in het interieur. Visgraat, strepen, hexagon, stippen en ruiten worden verwerkt in dekbedovertrekken, kleden, plaids, servies en trays.
Op kleurgebied is er een scala aan spannende nieuwe retro kleuren die opvallen; met terra rood, donkerbruin of smaragd groen krijgt je interieur een chique uitstraling. Ook tegels maken een opvallende come back in huis. Wie denkt dat tegels alleen maar vierkant of rechthoekig zijn, heeft het mis. Wat dacht je bijvoorbeeld van grote vijfkantige tegels in drie aardse kleuren in patroon gelegd of een kunstwerk van tegels aan de muur.

FotoOktober woonmaand: wooninspiratie!

Met de nieuwe designer tegels van Piet Boon haal je in één klap een vleugje glamour in huis. De luxe uitstraling van fluweel en leer dragen ook bij aan dat glamour gevoel. We zien deze rijke materialen terug op luxe zitmeubelen. Maar zelfs als je niets nodig hebt voor je interieur is het nog steeds inspirerend en gezellig om in oktober een dagje te gaan woonshoppen. Wat neem jij mee naar huis?

Nieuwste collecties

Meubelen van eigen bodem hebben bij ons een streepje voor. Dutch Design is vooruitstrevend en modern. Topontwerpers werken op duurzame wijze samen met merkfabrikanten die in Oktober hun nieuwste collecties showen. Bij het kiezen van meubelen gaat het erom dat ze passen bij je persoonlijke smaak en stijl. Verzeker je van goede kwaliteit en comfort want het moet lang meegaan. Vraag hier het gratis Xooon lookbook aan ter inspiratie!

FotoOktober woonmaand: wooninspiratie!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen