pinterest
Old Glory: prachtige designmeubelen

Old Glory: prachtige designmeubelen

De ontwerpen van Jess Design zijn eigenwijs, hebben een eigen verhaal en zijn ontworpen vanuit een visie die lef en eigenzinnigheid uitstraalt. Het label authentiek mag daarom zeker aan deze designmeubelen gehangen worden. Nu gaat Jess Design daarin nog een stapje verder en benadrukt haar authenticiteit door “het beste van vroeger” uit te voeren in pure en ruwe materialen. Geen vergane glorie maar old glory.

 FotoOld Glory: prachtige designmeubelen    FotoOld Glory: prachtige designmeubelen


OLD GLORY

OLD GLORY staat voor:  leer, staal, authentieke materialen en hoge kwaliteit. Succesmodellen van het Nederlandse Jess Design zijn in een "old look" met doorleefde en pure materialen uitgevoerd. Jess Design ontwerpt en produceert al decennia lang meubels van leer en staal; de favoriete materialen van Jess Design. Leer en staal bieden nog steeds legio mogelijkheden en uitdagingen voor de ontwerpers van deze prachtige meubelstukken. Daarom ging Jess Design voor OLD Glory op zoek naar toepassingen waarbij deze materialen in hun puurste vorm gebruikt konden worden. Na lang experimenteren kon in OLD GLORY de nadruk worden gelegd op de ware karakteristieken van leer en staal; ruw, ongepolijst, met zichtbare insectenbeten, schrammen en littekens, zonder maskerende finishes waardoor de originele kleur wordt geaccentueerd. OLD GLORY is zichtbaar het glorieuze eindproduct van een intensieve samenwerking tussen looierij, staalfabrikant en meubelmaker. En echt Dutch Design.

FotoOld Glory: prachtige designmeubelen   FotoOld Glory: prachtige designmeubelen


ONGECOMPLICEERD, AUTHENTIEK EN STOER

Ruwe frames, verweerde optiek en natuurlijk, ruige leersoorten geven OLD GLORY haar ongecompliceerde, authentieke en stoere look. Het geleefde en ongepolijste karaker en de warme kleurstelling in combinatie met modern design, vormen een prachtige aanvulling op authentieke interieurs en contrasteert daarbij ook heel mooi in een trendy en strakke omgeving. In welke sfeer dan ook, OLD GLORY is een lust voor het oog.

 FotoOld Glory: prachtige designmeubelen    FotoOld Glory: prachtige designmeubelen

Voor meer informatie: jessdesign.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen