pinterest
Olijfolie! Een heel boek vol

Olijfolie! Een heel boek vol

Olijfolie is een van de gezondste en oudste oliën en het gebruik ervan neemt wereldwijd toe. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over bekend. Hoog tijd dat daar verandering in komt en dat olijfolie meer gewaardeerd wordt!

Goede olijfolie

FotoOlijfolie! Een heel boek vol

In dit boek deelt olijfoliesommelier Wilma van Grinsven-Padberg haar kennis over en liefde voor olijfolie. In haar boek ging ze op zoek naar antwoorden op alle vragen die ze ooit kreeg. Hoe wordt olijfolie gemaakt en hoeveel soorten zijn er? Bestaat er zoiets als olijfolie-fraude? Hoe moet je olijfolie proeven en gebruiken? Hoe herken je een goede olijfolie? En een slechte? Dit alles en nog veel meer vind je in dit boek, aangevuld met enkele overheerlijke en verrassende recepten!

Official Olive taster

FotoOlijfolie! Een heel boek vol

Wilma van Grinsven-Padberg is, zoals ze zelf zegt, 'op olijfoliemissie'. Ze heeft de 4-jarige opleiding bij O.N.A.O.O. in Italië met succes afgerond en is daarmee ‘official olive oil taster’. Bovendien heeft ze een studie gevolgd aan het ICC te New York waardoor ze zichzelf ook een gecertifieerd olijfoliesommelier mag noemen. Wilma reist de wereld rond om olijfolie te proeven, te jureren in concours en geeft masterclasses aan chefs op topniveau. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor de kwaliteit olijfolie bij een internationale winkelketen. 

Olijfolie | Uitgever Lannoo | ISBN 9789401455435 | Hardcover | € 25,99 | 256 pagina's

Bestel bij Bol.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen