pinterest
Onzichtbare sloten en scharnieren

Onzichtbare sloten en scharnieren

Je interieur perfectioneren tot in de kleinste details? Dat kan nu met de nieuwe onzichtbare productlijn van Intersteel. De verdekte deurscharnieren en magneetsloten worden volledig geïntegreerd in de deur, waardoor ze niet te zien zijn als hij gesloten is. “Details zijn heel bepalend voor de uitstraling van een interieur. Deurbeslag maakt daar zeker onderdeel van uit. Onze nieuwe onzichtbare lijn verfraait het interieur niet alleen, maar zorgt ook voor probleemloos en veilig gebruik van de deuren”, zegt Ronald Taling, managing director van Intersteel.

Eenvoudige montage en zelfsmerend

FotoOnzichtbare sloten en scharnieren 

De verdekte scharnieren hebben stalen covers en zijn verkrijgbaar in vijf modellen. Ze zijn toepasbaar op elke deur met een minimale deurdikte van 38mm. De scharnieren zijn van hoogwaardige kwaliteit en getest op intensief gebruik: 200.000 open- en sluitbewegingen. Bovendien zijn ze zelfsmerend, wat betekent dat je geen onderhoud aan de scharnieren hebt. Omdat het scharnier 3D verstelbaar is, kan het zowel verticaal als horizontaal en in de diepte ingesteld worden. Dit zorgt voor nauwkeurige montage en eenvoudige nastelling wanneer de deur afgehangen wordt.

Magnetisme

FotoOnzichtbare sloten en scharnieren 

Om je deur helemaal af te maken, biedt Intersteel vanaf mei ook onzichtbare sloten. Deze sloten werken op basis van magnetisme. Bij het sluiten van de deur wordt de dagschoot door magneten uitgetrokken, waardoor de deur vergrendelt. Hij wordt gewoon met de deurkruk geopend, maar eenmaal open steekt de dagschoot niet meer uit. Dit zorgt er, naast een strakke afwerking, ook voor dat je niet meer onverhoopt achter de schoot blijft haken en het voorkomt beschadigingen aan het kozijn.

De onzichtbare sloten zijn verkrijgbaar in vier varianten

De onzichtbare sloten zijn verkrijgbaar in vier varianten: een loopslot, een klavierslot, een cilinder dag- en nachtslot en een badkamer-/toiletslot. Uniek bij de laatste drie is het gepatenteerd blokkeer mechanisme van de dagschoot. Daardoor zit er geen nachtschoot in de sloten en hebben alle typen sloten dezelfde sluitplaat. Dit vergemakkelijkt de montage en verkleint de kans op fouten. Alle onzichtbare sloten worden inclusief sluitplaat en roestvast stalen of matzwarte voorplaat geleverd.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen