pinterest
Handig! Zo organiseer je je huis

Handig! Zo organiseer je je huis

Bij het opruimen van ons huis richten we ons meestal op de grote projecten. Toch blijven daarbij vaak wat kleine rommeltjes rondslingeren. Denk aan speelgoed van de kinderen, je sleutels, oortjes, portemonnee, pennen of kleingeld. Alles bij elkaar geeft dat een slordige aanblik. Om ook dit op orde te krijgen, komen de Cubics van Orgalux van pas. Ze zijn verkrijgbaar in stijlvol hout of hygiënisch melamine en met geluidsdempend vilt.

Cubimax

FotoHandig! Zo organiseer je je huis

De Cubimax zijn gemaakt in melamine en te koop in drie verschillende kleuren. Het handige aan deze opbergers is dat ze gemakkelijk af te wassen zijn en dus ideaal zijn voor ruimtes als bijvoorbeeld de badkamer. De deksels worden zo gevormd dat ook deze als extra opbergruimte voorzien kunnen worden, voor spulletjes die je vaak nodig hebt!

Cubiwood

FotoHandig! Zo organiseer je je huis

De Cubics en hun bijbehorende deksels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en twee soorten fineer: natuur eikenhout en natuur notenhout. Deze luxe fineerhouten Cubics helpen je op een stijlvolle manier orde te scheppen in de chaos van je lades. Door hun stijlvolle uitstraling zijn ze zowel in als buiten een lade te gebruiken.

Cubisoft

FotoHandig! Zo organiseer je je huis

Al die kleine rommeltjes waar je vaak naar grijpt (en zoekt) zoals sleutels en pennen, kunnen overzichtelijk opgeborgen worden in de Cubisoft. Door ze in het zachte vilten doosje op te bergen, maken de accessoires in de lades ook geen geluid, wanneer je de la opent. Dit zorgt voor rust voor jou én al je huisgenoten! 

Cubilux

FotoHandig! Zo organiseer je je huis

De Orgalux Cubilux is de meest luxueuze van de collectie. Deze zijn ontworpen om perfect geïntegreerd te worden in je dressing. De juwelenopbergers worden gemaakt van exclusief nappa leder en zorgen voor een steeds perfect georganiseerde sieradenlade! Koop hier je Orgalux lade-indelingen

Bekijk hier handige oplossingen om je keuken te organiseren. 

Orgalux

Lade-indelingen van Orgalux

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen