pinterest
Organic badlinnen

Organic badlinnen

Duurzaam beddengoed merk SUITE702 heeft de ambitie om meer kleur in de slaapkamer te brengen en vanaf nu ook in de badkamer. De nieuwe badcollectie, die bestaat uit handdoeken en badjassen, is helemaal organic en komt in een groot aantal kleuren, waaronder: Brique Red, Navy Blue en Blush. Voor elk familielid een eigen kleur handdoek en badjas. Omarm de zachtheid en cuddle up!

Organic handdoeken en badlakens

FotoOrganic badlinnen

De nieuwe badcollectie bestaat niet alleen uit handdoeken, maar ook oversized badlakens. Niks fijner dan uit de douche of het bad te komen en je zelf helemaal te omhelzen met een zacht badlaken van biologisch terry katoen. De handdoeken zijn verkrijgbaar voor €14,95 en de badlakens voor €39,95. Het super-de-luxe hotelgevoel kun je nu makkelijk in huis halen.

Badjassen in zeven verschillende kleuren 

FotoOrganic badlinnen

De uniseks badjassen komen in zeven verschillende kleuren gemaakt van de stof organic waffle en matchen met de hele collectie. Het stijlvolle ontwerp van de badjas is geïnspireerd op de traditionele Japanse kimono. Met details zoals insteekzakken en een vaste tailleband, die het comfort biedt van een echte luxe badjas. Een leuk accessoire is de goudkleurige Bed Peace pin, die je erbij krijgt. Daar is het allemaal om te doen: meer genieten van een luxe leven in bed: "the Suite Life". De badjassen zijn verkrijgbaar voor €79,95.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen