pinterest
Origineel  cadeautje voor kerst én voor de bijen!

Origineel cadeautje voor kerst én voor de bijen!

Wie op zoek is naar een origineel en duurzaam kerstcadeautje hoeft niet langer te zoeken. Blossombs, bekend van de vrolijke bloembommetjes, heeft speciaal voor onder, of beter, in de boom, Blossombs kersthangertjes ontwikkeld. In elk hangertje zit een vrolijke Blossomb die je in het voorjaar in je tuin, op je balkon of ergens in je buurt gooit en waar vervolgens een klein bloemenparadijsje uit bloeit. Twee cadeautjes in één dus. Voor jezelf of voor een ander, maar sowieso voor de natuur en de bijen!

FotoOrigineel  cadeautje voor kerst én voor de bijen!

De Blossombs kerstspecials zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn drie gekleurde hangertjes in roze, rood/wit en groen en drie naturel varianten in de vorm van een kerstbal, een kerstboom of huisje. Daarnaast zijn er zes vrolijke kinderhangertjes met verschillende figuurtjes en afbeeldingen. Deze zijn ontworpen door Studio Youki. De Blossombs worden in Nederland gemaakt met biologisch wildebloemenzaad en klei en ook voor het ontwerp van de hangertjes is gebruik gemaakt van duurzaam en afbreekbaar karton.

De Kersthangers hang je tijdens de feestdagen in de boom en na afloop gooi je de Blossombs buiten, bijvoorbeeld in je tuin, op een braakliggend stukje grond, in een kale berm, langs een sloot of in een pot op je balkon. In het voorjaar breken de Blossombs open en groeien er de mooiste bloemen uit waar bijen, vlinders en hommels maar ook mensen van zullen genieten

FotoOrigineel  cadeautje voor kerst én voor de bijen!

Ze zijn verkrijgbaar op blossombs.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen