pinterest
Overal in huis kleine tegeltjes

Overal in huis kleine tegeltjes

Volgens trendwatchers zijn zowel XL-tegels als kleine tegeltjes de interieurtrend voor 2024. De kleine tegels zorgen voor een speelse uitstraling in je interieur. Ze zijn van verschillende materialen gemaakt, kunnen heel kleurrijk zijn en handgemaakt. Ook worden ze veelal op matjes aangeleverd, wat tijd en geld scheelt. Welke wand ga jij hiermee betegelen?

Accentmuur 

FotoOveral in huis kleine tegeltjesKleine tegeltjes, zoals mozaïektegels, passen overal. Denk aan het bekleden van een keukenbar, een meubel, bankje, het accentueren van een nisje in de keuken of een speelse vloer. Maar ook in badkamers wordt steeds meer gebruik gemaakt van dit soort tegeltjes. Je kunt op verschillende manieren een accentmuur creëren, de inloopdouche betegelen en hoekjes decoratief te bekleden. The Mosaic Factory (TMF) heeft diverse collecties voor allerlei doeleinden.

Handgemaakt natuursteen

FotoOveral in huis kleine tegeltjesDe KitKat tegels van Designtegels.nl vallen perfect binnen de tegeltrend voor 2024. De Mosaic KitKat Crema Onyx zijn handgemaakte natuurstenen en in verschillende kleuren marmer verkrijgbaar. Deze tegels worden op matjes geleverd en zijn daardoor goed te verwerken op wand en vloer, binnen en buiten.

Osiris Hertman 

FotoOveral in huis kleine tegeltjesTMF werkt samen met designer Osiris Hertman en dat resulteerde in een inspirerende collectie mozaïektegeltjes. Na een creatief proces ontstond dit unieke resultaat. De collectie bestaat uit een samensmelting van matte en glanzende grijze en zwarte tinten, verrijkt met een vleugje zilver, die zorgt voor een oase van stijl en luxe. ‘Het gebruik van zwarte tinten uit de natuur, zoals houtskool, ebbenhout of zwarte toermalijn in je interieur geeft rust, net als de natuur zelf’, aldus Hertman.

Overweeg je na het lezen van dit artikel ook voor kleine tegeltjes in huis? Bekijk dan de brochure van Designtegels.nl

Designtegels

Handgemaakte tegels uit alle windstreken

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen