pinterest
Poster trends van 2019

Poster trends van 2019

Is je interieur toe aan een metamorfose? Maak je woning trendy en up-to-date met een mooie postermuur. Hoofd design van Desenio, Annica Wallin, vertelt ons de laatste trends op het gebied van wanddecoratie.

Trends voor deze zomer

FotoPoster trends van 2019


Dit voorjaar en deze zomer draait alles om het roze kleurenpalet, gecombineerd met lichte bruintinten. We zien verder dat vrouwelijke en meer sensuele kunst in opkomst is. Line Art als techniek is dit jaar ook een sterke trend, een minimalistische kunstvorm die echt opvalt!

Fotokunst doet het nog steeds goed, we zien dat hedendaagse iconen en beroemdheden echt populair zijn.

FotoPoster trends van 2019


Gedempt groen en beige tinten zijn momenteel ook erg trendy. Annica Wallin kan niet wachten om meer kleur in onze huizen te zien: "We zien al een kleine verschuiving, maar we zijn er nog niet, vooral de Scandinaviërs hebben een lange weg te gaan."

Tips bij het kiezen van je posters

De keus is zo groot, dat het nog wel eens lastig kan zijn om de juiste poster te kiezen. Met de volgende tips van Annica Wallin kan je aan de slag:

  1. Het is zeer persoonlijk en je dient in te richten met designs die passen bij je stijl en persoonlijkheid.
  2. Denk na over de vibe die je in elke kamer wilt creëren. Als je wilt dat je slaapkamer een ruimte moet zijn om te ontspannen, kies dan voor een neutraal kleurenthema of werk met je favoriete natuurposters. De keuken, als het hart van het huis, is een geweldige plek om je persoonlijkheid te tonen.
  3. Kies posters die je herinneren aan speciale momenten of citaten waar je blij van wordt. De woonkamer is vaak een goede plek om grotere statementposters op te hangen.
FotoPoster trends van 2019


Desenio heeft mooie gepersonaliseerde posters voor elke ruimte en iedere stijl. Een poster die herinneringen oproept is altijd een goed idee. Succes met de metamorfose!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen