pinterest
Privacy zonder gordijn

Privacy zonder gordijn

Squid is een merk van textielbedrijf Lampe Textiles NV. Het is een gepatenteerd product van de allereerste transparante stof die ook als zelfklevend gordijn kan worden gebruikt. Het beschermt de privacy en biedt verkoeling op warme zomerdagen. Squid zorgt voor een discrete sfeer en is minimalistisch van ontwerp, veel stijlvoller dan raamfolie of voilegordijnen en uiterst efficiënt. Het is een nieuwe manier om ramen telkens opnieuw makkelijk en modieus te bekleden. Kortom: een revolutionair ontwerp van topkwaliteit!

De privacy van een gordijn zonder het gordijn

FotoPrivacy zonder gordijn

De zachte, transparante geweven stof maakt het mogelijk om overdag naar buiten te kijken, maar belemmert de inkijk naar binnen. Het effect van Squid is het best te vergelijken met het klassieke voilegordijn: passanten kunnen overdag niet binnengluren, maar bewoners kunnen wel zien wat er zich buiten afspeelt. Squid laat ook al het natuurlijke daglicht door zodat de ruimte verlicht blijft. En zo blijven de look, het uitzicht en de privacy behouden. 

Overal, altijd, op elk glas thuis of op kantoor

FotoPrivacy zonder gordijn

Squid is de enige raambekleding die op elk raam kan worden aangebracht, ongeacht het type, de vorm of de grootte van het glas. Squid werd al gebruikt voor ronde, driehoekige of hartvormige ramen, dakramen, veranda's en glazen koepels. De stof kan op elke glazen toepassing worden afgestemd. (Doe-het-zelf-) Installatie is zeer gemakkelijk aangezien er geen armaturen of ophaalsystemen nodig zijn. Als bewoners de look willen veranderen of Squid willen verplaatsen, kunnen ze het textiel gemakkelijk verwijderen en ergens anders opnieuw aanbrengen zonder dat er sporen achterblijven of de kleefkracht op een ander oppervlak afneemt. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen