pinterest
Raambekleding voor elk interieur

Raambekleding voor elk interieur

Met de nieuwe vouwgordijncollecties Elegant Wonen en Tijdloos Wonen brengt Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, een oplossing voor ieder interieur. De collectie Tijdloos Wonen biedt een functionele basisoplossing met tijdloze stoffen, die in iedere interieurstijl passen; van modern en strak tot een romantische en klassieke inrichting. De Elegant Wonen collectie biedt een aantal luxere, slimme bedieningsopties, zoals PowerView® Motorisation en heeft verder een rijke verscheidenheid aan weelderige stoffen.

Op maat gemaakt

FotoRaambekleding voor elk interieur

Door deze segmentatie biedt de collectie Luxaflex® vouwgordijnen een oplossing voor ieder huis. Er is keuze uit meer dan 100 items die volledig aansluiten op de laatste interieurtrends. De op maat gemaakte collecties bestaan uit een breed palet van decoratieve en functionele stoffen.

Zo is er keuze uit gevoerd of ongevoerd zijde en linnen, van de kleuren velvet tot metallic. Ook zijn er stoffen met een akoestische en vlamvertragende werking of een Cradle to Cradle Certified™ Brons certificaat – een duurzaamheidsprogramma dat het kringloopprincipe stimuleert. 

“Vouwgordijnen creëren veel warmte en huiselijkheid, waardoor deze sfeerbepalend zijn in je interieur."

FotoRaambekleding voor elk interieur

Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland vertelt: “Vouwgordijnen creëren veel warmte en huiselijkheid, waardoor deze sfeerbepalend zijn in je interieur. Door twee nieuwe collecties aan ons portfolio toe te voegen bieden we voor ieder wat wils, passend bij elk budget en iedere stijl. De Tijdloos Wonen collectie biedt een prachtige basisoplossing voor iedereen, terwijl bij de Elegant Wonen collectie luxe stoffen en comfort centraal staan.”

FotoRaambekleding voor elk interieur

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen