pinterest
De raamdecoratietrends

De raamdecoratietrends

Het kiezen van de juiste raambekleding blijft een lastige opgave. Ga je voor shutters, gordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, lamellen; de keuze is reuze! Om je te helpen hebben we de raamdecoratie trends voor jou op een rij gezet.

FotoDe raamdecoratietrends

Duurzaamheid is key

Duurzaamheid is een belangrijke factor in het kiezen van raamdecoratie. We willen ten slotte allemaal helpen aan het behouden van de natuur en onze prachtige leefomgeving. De raamdecoratie van JASNO wordt gemaakt van duurzame materialen. Zowel de shutters als de houten jaloezieën worden gemaakt van duurzaam Paulownia hout. Dit is een lichte, maar zeer sterke houtsoort. En ook de vouwgordijnen (Folds) worden van duurzame materialen gemaakt, namelijk geweven papier in combinatie met houten latten, gemaakt van 100% FSC hout. Alles om duurzaamheid centraal te laten staan in je interieur.

FotoDe raamdecoratietrends

Gemak en multifunctionaliteit

In het drukke leven dat we allemaal leiden, vinden we het fijn wanneer gemak en multifunctionaliteit voorop staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van raamdecoratie die elektrisch bediend kan worden? JASNO vouwgordijnen en houten jaloezieën zijn hier het perfecte voorbeeld van. Bedien de vouwgordijnen of houten jaloezieën door middel van een afstandsbediening. Of instaleer de app op je telefoon en stel een automatische timer in. Ideaal als je vanuit je bed de ochtend wil beginnen met natuurlijk daglicht.

Ook shutters zijn gemakkelijk en multifunctioneel. Bovendien zijn ze extreem kindvriendelijk doordat er geen koorden of losse onderdelen aanzitten. Kies je JASNO shutters dan zijn ze licht isolerend en licht warmtewerend door het duurzame materiaal. Heb je openslaande tuindeuren? Shutters op een railsysteem zijn hiervoor de ideale oplossing! Schuif de shutters gemakkelijk aan de kant of houd ze gesloten met de lamellen dicht om de warmte tegen te gaan bij hoge temperaturen. Of wat dacht je van shutters als roomdivider? Ze zorgen voor een praktische scheiding, zonder dat het massief oogt. Kies voor de shutters op een railsysteem en je kunt ze in een beweging wegschuiven om de doorgang te creëren.

Donkere kleuren

Donkere tinten in het interieur zijn helemaal ‘in’. Je creëert prachtige contrasten met zwarte of donkere accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van donkere raamdecoratie? Zo maak je van je raam pas een echte eyecatcher. Kies bijvoorbeeld prachtige donkere shutters, die zo de show stelen in de ruimte.

FotoDe raamdecoratietrends

Speciale raamvormen, dakramen of draaikiepramen

Je ziet het steeds meer; de speciale raamvormen die zorgen voor een moderne look in de ruimte. Rond, ovaal, getoogd, schuin of een raam met punt; je kunt het zo gek niet bedenken of er kunnen shutters voor geplaatst worden. De speciale vorm van je raam blijft perfect zichtbaar en valt extra op met shutters.

FotoDe raamdecoratietrends

Ook dakramen of draaikiepramen kunnen bekleed worden met shutters. JASNO heeft een speciaal frame ontwikkeld voor dakramen. Voor draaikiepramen hebben zij ook een ingenieuze oplossing! Zo kun je de shutters voor het draaikiep raam plaatsen of op het draaikiep raam laten monteren. Voor het raam zorgen de shutters voor een moderne, strakke look. Plaats je de shutters op het raam, dan kiepen of draaien de shutters mee bij het openzetten van het raam. Kies wat bij jouw interieur past!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen