pinterest
Raise your glass

Raise your glass

Wat kun je zeggen over glazen? Vaak gaat het over de inhoud. Maar deze nieuwe glascollectie Belo van Blomus is vakkundig ontworpen door de Duitse Frederike Martens en is alles behalve massaproductie. Elk stuk uit het assortiment wordt met de mond geblazen door ervaren ambachtslieden, wat het een unieke collectie maakt. De Belo collectie bestaat uit glazen voor wijn, champagne, cocktails en water.

Unieke glascollectie voor thuis

FotoRaise your glassHet gekleurde glas is verkrijgbaar in de kleuren Smoke en Coffee. De bijpassende karaf heeft een prachtige glazen deksel en is met dezelfde aandacht voor detail gemaakt, hoog, elegant en met zacht afgeronde randen. Geweldig voor als je staat te koken en je gasten hangen aan het keukeneiland met een glas in de hand.

Compleet

FotoRaise your glass'Ik was blij om de Belo glascollectie voor blomus te maken, want ik het altijd leuk heb gevonden om met glas te werken. De manier waarop het licht op verschillende manieren door de heldere steel schijnt, en het glas gevuld met wijn of een sprankelende champagne, maakt het ontwerp compleet.'

Shop ze online via de Bath & Living webshop

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen