pinterest
Ultiem genieten in de moderne tobbe

Ultiem genieten in de moderne tobbe

Dit bad heeft de vormen van een tobbe, zoals we ons die voorstellen. Met als grootste verschil dat de ouderwetse tobbe van oncomfortabel hout is gemaakt. Het bad is zonder begin en zonder einde, zonder hoeken en randen. De nieuwe baden van Bette zijn gefabriceerd van het meest duurzame materiaal: geglazuurd titaanstaal. 

Opvallend of subtiel

FotoUltiem genieten in de moderne tobbe 

Afhankelijk van ruimtearchitectuur kan BettePond vrijstaand of als inbouwversie worden gebruikt. De vrijstaande versie draagt de naamtoevoeging Silhouette en kan bewust als opvallend object in de badkamer worden toegepast. Alleen al door zijn grootse aanwezigheid door het flinke volume, het edele materiaal en briljante oppervlak, trekt de BettePond Silhouette (foto onder) bewonderende blikken. Het bad wordt de aandachttrekker.

FotoUltiem genieten in de moderne tobbe

Wie meer van discretie houdt, maar wel van het comfort wil genieten, kan de inbouwversie toepassen. Met zijn slechts 8 mm dunne rand ziet het bad er dan uit als een bron of klein meertje, dat uitnodigt tot een mediterend bad. Je hebt dan bovendien het voordeel, dat er rondom veel ruimte is voor shampoos, handdoeken en accessoires. Als het bad daarnaast met een whirlsysteem wordt uitgerust, wordt het een de wellness-beleving nog groter.

Het absoluut hygiënische materiaal is niet alleen uiterst duurzaam, maar onderscheidt zich door zijn huidvriendelijke eigenschappen, duurzame kleurbestendigheid en ongevoeligheid voor cosmetica en bad additieven.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen