pinterest
Retro schakelaars

Retro schakelaars

Gira biedt designliefhebbers de ideale keuze met de Gira E2 en Gira Studio collecties wandschakelaars. Hier komt klassiek samen met avant-garde. De retro ontwerpen van deze schakelaars vallen op, vanwege het design in combinatie met moderne eigentijdse elementen en het eenvoudige installeren.

Direct op de wand

FotoRetro schakelaarsHet achteraf inbouwen van wandcontactdozen is een arbeidsintensief proces. Dit komt doordat er kabels in de muur moeten worden geplaatst en er gaten geboord moeten worden voor de inbouwdozen. Daarom worden vaak opbouw-wandcontactdozen gebruikt voor de installatie, deze worden direct op de wand gemonteerd. Gira heeft met deze retro designs een mooie collectie ontwikkeld, die aanslaat in vele huishoudens.

Makkelijke installatieFotoRetro schakelaars

De installatiemogelijkheden van bijvoorbeeld de Gira E2 is geschikt voor eenvoudige toevoeging in bijna elke omgeving. Ze kunnen geplaatst worden op locaties waar geen ingebouwde oplossing voorhanden is. Naast de kleur wit zijn de Gira E2 opbouwschakelaars eveneens beschikbaar in een glanzend crème wit variant, terwijl de Gira E2 opbouwschakelaar nu ook verkrijgbaar is in een matzwarte uitvoering.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen