pinterest
Retro waterkoker voor verschillende temperaturen thee

Retro waterkoker voor verschillende temperaturen thee

Princess, het Nederlandse merk voor praktische keukenhulpjes, brengt met haar retro waterkoker de ideale match op de markt voor de echte theeleut. Met een ruime inhoud van 1.7 liter water kun je in een handomdraai iedereen gemakkelijk voorzien van een heerlijk kopje stomende thee. Het water bereikt razend snel de optimale temperatuur doordat de waterkoker een hoog vermogen heeft van 3000 Watt.

De ideale temperatuur 

FotoRetro waterkoker voor verschillende temperaturen thee

Iedere theesoort heeft haar eigen bereidingstemperatuur. Bij groene thee is het van belang dat het water niet warmer dan 80⁰C bereikt, omdat een te hoge temperatuur ervoor zorgt dat de thee bitter smaakt. Door de ingebouwde thermometer van de Princess retro waterkoker zie je in één oogopslag of het water de ideale temperatuur heeft bereikt zodat je kunt genieten van een heerlijk kopje thee. 

Praktische functies

FotoRetro waterkoker voor verschillende temperaturen thee 

Naast de thermometer en luxe uitstraling van de roestvrijstalen behuizing, is de waterkoker ook voorzien van een drievoudige beveiliging waaronder een droogkookbeveiliging en een automatische afslag. Met de niveau-aanduiding is gemakkelijk te zien hoeveel water er nog in de waterkoker zit. Daarnaast is de waterkoker uitgerust met een hoogwaardige Strix controller waardoor de waterkoker 360⁰ te draaien is; daarmee is de Princess Retro Waterkoker perfect voor zowel links- als rechtshandigen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen