pinterest
Onmisbare accessoires voor de keukenliefhebber

Onmisbare accessoires voor de keukenliefhebber

Ervaar dagelijks het gemak van de nieuwe FOODIE lijn elektrische keukenapparatuur van RIG-TIG met een functioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp. De lijn bestaat uit een broodrooster, een elektrische waterkoker, een handmixer, een koffiemolen en een smoothiemaker. De bedenkers van dit karakteristieke ontwerp is het vermaarde Deens-Canadese designduo van Unit 10.

Perfect voor kleine keukens en zomerhuisjes

FotoOnmisbare accessoires voor de keukenliefhebber 

De mooie, op de jaren ’50 geïnspireerde apparaten hebben afgeronde vormen en matte oppervlakken voor comfortabele grip en een harmonische uitstraling die fantastisch staat in de keuken. Deze producten zijn simpelweg te mooi om na gebruik op te bergen. Vanwege hun kleine omvang zijn deze apparaten perfect voor het compact wonen en passen ze goed bij kleine keukens of een zomerhuisje. Subtiele kenmerken, zoals een geïntegreerde opbergruimte voor het snoer van de handmixer, het heldere glas van de koffiemolen en de mogelijkheid om de smoothie direct mee te nemen in de mengbeker van de blender, zijn voorbeelden van de eigenschappen van de FOODIE producten,waarin functionaliteit centraal staat. De FOODIE lijn is standaard uitgevoerd in een zwarte en witte versie en is als limited edition leverbaar in zachte pastelkleuren voor een speelser en informeler ontwerp. Alle varianten zijn verkrijgbaar vanaf mei 2020.

Drinkfles

FotoOnmisbare accessoires voor de keukenliefhebber

Het is niet altijd eenvoudig eraan te denken om gedurende de dag voldoende water te drinken. Daarom is het altijd een goed idee om een fles water in je tas of op tafel te hebben tijdens het werk, op school of in de sportschool. De waterfles heeft een inhoud van maar liefst 0,75 l. Gevuld met water of andere koude dranken, zoals zelfgemaakte limonade of sap, is de fles bijvoorbeeld perfect te gebruiken tijdens uitstapjes met het gezin.

Slabestek

FotoOnmisbare accessoires voor de keukenliefhebber

Bij het TOSS-IT slabestek en SHAKE-IT dressingshaker van RIG-TIG draait het allemaal om een gezonde levensstijl. Met dit TOSS-IT slabestek is elke salade klaar om geserveerd te worden en het zorgt voor een verrukkelijke ervaring voor zowel de ogen als de mond. Het slabestek is gemaakt van FSC-gecertificeerd beukenhout, zodat het product gegarandeerd afkomstig is uit verantwoord bosbeheer. De vormgeving van TOSS-IT staat garant voor een elegante Noordse uitstraling en grip, waarmee het slabestek makkelijk te gebruiken is voor zomerse salades en diverse pastagerechten. Check hier hoe handig een keukenla is in te delen zodat ook dit slabestek voor het grijpen ligt.

Geïnspireerd door marktkoopjes

FotoOnmisbare accessoires voor de keukenliefhebber

De nieuwe MIX’N’MATCH mokken van RIG-TIG zijn het helemaal voor mensen die ervan houden hun keuken te decoreren in prachtige kleuren, maar toch ook met een persoonlijk accent. Elke mok in deze vierdelige set heeft zijn eigen vorm en kleur en zorgt daarmee voor een informeel tintje op een plank in de keuken, of op tafel. Geïnspireerd door rommelmarktkoopjes en de imperfectietrend mogen deze kleurrijke mokken gezien en opgemerkt worden. Deze set in een mix van vier pastelkleuren roept een beeld op van een zomerhuisje, waar elk familielid of elke gast zijn favoriete mok kan kiezen.

Functies combineren

FotoOnmisbare accessoires voor de keukenliefhebber

De filosofie achter RIG-TIG is dat alle producten optimaal moeten werken in een drukke keukenomgeving. Achter de producten staan Deense en internationale ontwerpers, en veel RIG-TIG-producten hebben innovatieve functies, terwijl andere producten bekende functies combineren in één tool. De producten zijn gemaakt van verschillende materialen en bevatten losse artikelen tot en met complete productreeksen. RIG-TIG probeert slim te denken en een verschil te maken voor alle keukenliefhebbers, wat sinds de lancering heeft geresulteerd in een verscheidenheid aan functionele en bekroonde producten.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen