pinterest
Karakteristieke keukenapparatuur

Karakteristieke keukenapparatuur

Back to the fifties, met deze nieuwe lijn electrische keukenapparatuur. Ervaar dagelijks het gemak van de nieuwe FOODIE lijn met dit functionele en gebruiksvriendelijke ontwerp. De lijn bestaat uit een broodrooster, een elektrische waterkoker, een handmixer, een koffiemolen en een smoothiemaker. De bedenkers van dit karakteristieke ontwerp is het vermaarde Deens-Canadese designduo van Unit 10.

Subtiele kenmerken

FotoKarakteristieke keukenapparatuur

De mooie, op de jaren '50 geïnspireerde apparaten hebben afgeronde vormen en matte oppervlakken voor comfortabele grip en een harmonische uitstraling die fantastisch staat in de keuken. Deze producten zijn simpelweg te mooi om na gebruik op te bergen en kunnen daarom gezellig op het werkblad achterblijven. Subtiele kenmerken, zoals een geïntegreerde opbergruimte voor het snoer van de handmixer, het heldere glas van de koffiemolen en de mogelijkheid om de smoothie direct mee te nemen in de mengbeker van de blender, zijn voorbeelden van de eigenschappen van de FOODIE producten, waarin functionaliteit centraal staat.

Zwart, wit en pastel

FotoKarakteristieke keukenapparatuur

De FOODIE lijn is standaard uitgevoerd in een zwarte en witte versie en is als limited edition leverbaar in zachte pastelkleuren voor een speelser en informeler ontwerp.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen