pinterest
De nieuwe robotstofzuiger van Miele

De nieuwe robotstofzuiger van Miele

Miele introduceert de Scout RX1: de eerste Miele-robotstofzuiger die de vloer volledig zelfstandig reinigt, ook wanneer er niemand thuis is. Door het Smart Navigation System navigeert de Scout RX1 zich nauwkeurig en betrouwbaar door de ruimte, waardoor stof en vuil gericht wordt verwijderd. En dankzij de krachtige accu werkt de Scout RX1 tot wel twee uur achtereenvolgens zonder pauze!

FotoDe nieuwe robotstofzuiger van Miele

Intelligent, snel en nauwkeurig

De eerste robotstofzuiger van Miele is intelligent, snel en nauwkeurig, waardoor de vloer in een mum van tijd weer schoon is. Het Smart Navigation System zorgt door de unieke combinatie van de camera, de zogeheten gyro-sensor en innovatieve software voor een betrouwbare reiniging van lastig bereikbare plekken. De Scout RX1 gaat namelijk systematisch in parallel lopende lijnen te werk, waardoor geen plekje wordt overgeslagen. Daarbij voorkomt de Furniture Protection Technology botsingen met meubels of het vallen van de trap, zodat schade tijdens het stofzuigen volledig wordt voorkomen. Met een opgeladen accu heeft de Scout RX1 genoeg energie om dit twee uur lang achtereenvolgens uit te voeren. Dit is voldoende voor 150 m2. De robotstofzuiger maakt hierbij gebruik van het Triple Cleaning System, waarbij de Scout RX1 draait, borstelt en zuigt. Zo verwijdert de robotstofzuiger gericht vuil en stof. Zelfs uit hoeken en bij randen. 

FotoDe nieuwe robotstofzuiger van Miele

Volledig zelfstandig, ook wanneer er niemand thuis is

De robotstofzuiger kan volledig naar eigen wens geprogrammeerd worden, zodat de robotstofzuiger begint met reinigen op het moment dat de gebruiker het goed uitkomt. Met behulp van de afstandsbediening kan de Scout RX1 ook gericht plekken reinigen. Handmatige bediening is niet nodig bij obstakels, want de Scout RX1 klimt over tapijtranden en drempels tot wel twee centimeter hoog. Bovendien kan de robotstofzuiger vanwege het compacte, slanke design onder bijna alle meubels komen. De robotstofzuiger gaat na het stofzuigen automatisch terug naar het laadstation, zo nodig ook tussendoor om op te laden. 

FotoDe nieuwe robotstofzuiger van Miele

Reinigingsprogramma’s op maat

De Scout RX1 beschikt over vier reinigingsprogramma’s, afgestemd op de behoefte van de gebruiker. Zo is er een Auto Mode voor de automatische reiniging van de gewenste oppervlakken. In de Spot Mode reinigt de Scout RX1 juist kleinere oppervlakken van 1,8 x 1,8 meter.Tijdens het programma Corner Mode wordt extra aandacht gegeven aan het reinigen van de hoeken, terwijl tijdens de Turbo Mode het vuil binnen de helft van de tijd wordt verwijderd. De uitgeblazen lucht is tijdens ieder programma zeer schoon dankzij het tweelaags air-clean-filter. Stof en vuil komen veilig terecht in het stofreservoir van 0,6 liter inhoud, dat eenvoudig geleegd kan worden.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen