pinterest
Nieuw Nederlands interieurmerk is... robuust

Nieuw Nederlands interieurmerk is... robuust

Duurzaamheid in combinatie met Amsterdamse nuchterheid geeft succes aan het nieuwe Nederlandse interieurmerk Robuust Amsterdam. Oprichters zijn industrieel ontwerpers en vrienden Job Althof en Niek Sanders. De nadruk van het label ligt tevens op ambacht, digitale innovatie én het lokale maakproces en dat is niet onopgemerkt gebleven in landen als Italië, Denemarken, Duitsland en Engeland.

Bedframe

FotoNieuw Nederlands interieurmerk is... robuust

Het vooralsnog populairste item uit de collectie van Robuust Amsterdam is het stalen bedframe, een strak minimalistisch ontwerp. Te gek voor een hippe slaapkamer! Bedframe °01 van matzwart gepoedercoat staal met anti-krasbescherming heeft hoekige lijnen. Bedframe °02 heeft hetzelfde onderstel met daarbovenop het frame van een hemelbed, alleen is gekozen voor een een moderne uitvoering van de klassieke vorm. Bij beide bedframes zijn toevoegingen mogelijk, zoals een hoofdbord en afgeronde nachtplankjes. 

Accessoires

FotoNieuw Nederlands interieurmerk is... robuust

Wie compleet wil zijn, kan ook voor accessoires terecht bij Robuust Amsterdam. Denk hierbij aan wandplanken van gepoedercoat staal in verschillende kleuren. Voor de badkamer bestaat de collectie uit stalen handdoekhaken in diamantvorm en aluminium spiegels. Daarnaast worden er binnenkort meer innovatieve producten gelanceerd, waaronder een garderobe- en badkamercollectie. Robuust Amsterdam maakt ontwerpen die, zoals de naam aangeeft, tegen een stootje kunnen. No-nonsense ontwerpen waarbij de gebruikers rust in hun huis ervaren en niet snel uitgekeken raken op het design.

Tijdloos

FotoNieuw Nederlands interieurmerk is... robuust

Robuust Amsterdam legt een een duidelijke nadruk op duurzaamheid met zowel tijdloze designs als de keuze voor robuuste materialen en een milieubewust maakproces. Alle ontwerpen worden in kleine series lokaal in Nederland geproduceerd met liefde voor ambachtelijkheid. Er wordt samengewerkt met circulaire producenten die hun eigen energie opwekken via zonnepanelen en water zuiveren en hergebruiken. Deze duurzame filosofie is doorgevoerd in bijvoorbeeld milieubewust inpakmateriaal. Daarnaast zijn de ontwerpen zo gemaakt dat bepaalde onderdelen, mocht er iets stuk gaan, vervangen kunnen worden én de producten gerecycled kunnen worden.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen