pinterest
Rolf Benz breidt outdoorcollectie uit

Rolf Benz breidt outdoorcollectie uit

Het Japanse woord voor zon is YOKO. Daar is de vorig jaar gelanceerde outdoorcollectie van Rolf Benz naar vernoemd. Dit trendy merk breidde de serie uit met een schommelstoel, een fauteuil met hoge leuning en twee nieuwe salontafels. En dat allemaal voor buiten op het terras of in de tuin. Ook zijn de bank en fauteuils uit de YOKO collectie nu verkrijgbaar met een wit frame in prachtige nieuwe stoffen. 

Veel variaties mogelijk

FotoRolf Benz breidt outdoorcollectie uit

Zoals we dat gewend zijn van Rolf Benz kunnen de verschillende opstellingen ook weer worden gewijzigd. Daarom zijn de zitkussens in diverse lengtes verkrijgbaar, zodat ze aan het frame in diverse varianties kunnen worden gekoppeld. Het aluminium frame van de bank is in drie afmetingen leverbaar en rust op gebogen poten afgewerkt met een witte of antracietkleurige poederlak.

Praktische bekleding

FotoRolf Benz breidt outdoorcollectie uitDe zachte, hoogwaardige stoffen zijn weerbestendig en passen qua kleur perfect bij het aluminium frame. Naast de rustige kleuren heeft de YOKO collectie ook kussen van expressieve stoffen. De bekleding, hoe sjiek ook, kan worden afgenomen en op 30° worden gewassen. Heel handig wanneer je zonnebrand morst of er vlekken ontstaan door gebruik.

Schommelstoel

FotoRolf Benz breidt outdoorcollectie uitNieuw in de collectie is onder meer de schommelstoel. Heerlijk om op je terras mijmerend in de verte te schommelen in je outdoor schommelstoel. 

Lees ook: Voor de perfecte buitenruimte

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen