pinterest
Outdoor collectie van Rolf Benz

Outdoor collectie van Rolf Benz

Met het mooie weer in aantocht zijn we ons massaal aan het voorbereiden op het buitenleven. Buiten zijn, diep inademen, genieten van de natuur en de zon! Buiten genieten in stijl? Dat kan vanaf voorjaar met de outdoor collectie van Rolf Benz. Rolf Benz YOK heeft alle meubels die je nodig hebt om stijlvol te dineren in de tuin en in Ibiza style te genieten van een borrel op het (dak) terras of een cocktailparty bij het zwembad

“Yoko” betekent zon en de nieuwe outdoor collectie doet zijn Japanse naam alle eer aan. Ondersteund door een aluminium frame belichamen de Rolf Benz YOKO banken, fauteuils, stoelen en tafels de heilzame lichtheid van de zon. Toan Nguyen is verantwoordelijk voor het ontwerp. De internationaal bekende ontwerper uit Milaan wordtin de hele wereld gewaardeerd voor zijn duurzame ontwerpen. 

Loungebank YOKO

Bekijken, verliefd worden, gaan zitten. Met zijn royale zitdiepte en de ergonomisch naar achteren gekantelde rugleuning is hij een echte feelgood fauteuil. Het onderstel heeft een vlechtwerk van dun koord. De bekledingen van de zit- en rugkussens kunnen vrij worden gekozen en er is ook een voetenbank verkrijgbaar. De bank is zeer flexibel samen te stellen. Op het zitframe kunnen eenvoudig banken, hoekbanken, een voetenbankje, ligbedden of vis-à-vis-situaties worden gecreëerd – en in een handomdraai weer worden gewijzigd. De zitkussens kunnen in verschillende lengtes worden uitgevoerd, de rugkussens kunnen flexibel aan het frame worden gekoppeld zodat verschillende variaties mogelijk zijn.

FotoOutdoor collectie van Rolf Benz

Stoel Rolf Benz Yoko

Als stoel zorgt Rolf Benz YOKO ook in minimalistische omgevingen voor een warm woongevoel. De ergonomisch gevormde stoel is optioneel gestoffeerd met een los kussen. De zachte stoffen zijn weerbestendig en zijn qua kleur afgestemd op het antracietkleurige aluminium frame. Alle bekleding kan worden afgenomen en bij 30° worden gewassen.

FotoOutdoor collectie van Rolf Benz

Tuintafel Rolf Benz

De tafel is beschikbaar in verschillende afmetingen voor het ontbijt, een heerlijk diner of een geïmproviseerde outdoor werkplek. Met de bladen voor de bank, de salon- en de eettafels past Rolf Benz YOKO zich op mooie en natuurlijke wijze aan de omgeving aan. Deze zijn leverbaar in de uitvoeringen teak, Emperador Extra, Calacatta glad en keramiek Naturali, Pietre. Design: Toan Nguyen.

Meer tuininspiratie vind je hier!

Bron: www.rolf-benz.nl 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen