pinterest
Rolf Benz valt in de prijzen

Rolf Benz valt in de prijzen

Designliefhebbers én andere mensen die ook gewoon lekker willen zitten, dromen van deze bank. De TIRA heeft namelijk een innovatieve relaxfunctie en is bijzonder licht vormgegeven. Niet voor niets is dit meubelstuk onlangs bekroond met de German Design Award en de Interior Innovation Best of Best.

Fauteuils óók bekroond

Ook de stoelen Rolf Benz 394 van Labsdesign en Rolf Benz 580 van Formstelle vallen in de prijzen. Zij ontvangen de Iconic Award 2016: Interior Innovation. De stoel Rolf Benz 394, die in de herfst van vorig jaar aan het grote publiek tentoongesteld werd, ontwikkelde zich in korte tijd tot een icoon. Het design van de 394 fauteuils is verfijnd. Dat komt door het luchtige draadframe dat op bijzondere wijze is gevormd. Mede hierdoor lijken de kussens te zweven. De kussens zijn in verschillende trendy kleuren verkrijgbaar.

FotoRolf Benz valt in de prijzen
 
 

De karakteristieke Rolf Benz stoel, genaamd 580, ontving de onderscheiding Selection. Bij het merk zelf noemen ze de ontwikkeling van deze fauteuil een reis door de tijd, die ooit is begonnen bij de ambachtelijke stoffeerder. Zijn oog voor details en elegante belijning, zorgde samen met zijn vakmanschap voor een meubel met hoogwaardig zitcomfort. 

FotoRolf Benz valt in de prijzen 
 
 
 
 
 
 
 
De Iconic Award Innovation is een doorontwikkeling van de voormalige interior innovation Award en documenteert de innovatieve resultaten in alle productsegmenten van Interior Design. Het behoort tot de nieuwe Iconic Awards van de Raad van Vormgeving en wordt voor het eerst tijdens de IMM Cologne 2016 op 17 januari in de Kunstvereniging van Keulen uitgereikt.
 
Bron foto's: Rolf Benz
Voor meer meubelnieuws, klik hier 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen