pinterest
Veelzijdige rolgordijnen

Veelzijdige rolgordijnen

Tijdens de Interieur Collectie Dagen (InCoDa), die van 15 tot en met 17 september plaatsvinden in Gorinchem, wordt de nieuwe rolgordijnencollectie van Luxaflex® gepresenteerd. Deze collectie biedt meer dan 300 stoffen en doeken in vier transparanties. Blikvangers zijn de nieuwe kleuren en dessins, die aansluiten op de trends van nu; denk aan nieuwe botanische en 3D grafische prints en geweven stoffen. Luxaflex® opent dan ook samen met de beursorganisatie het nieuwe Inspiratiecafé, waar bezoekers inspirerende interieurbloggers, vloggers en stylisten kunnen ontmoeten. Check ook het bericht over de foto prijsvraag!

Twist

FotoVeelzijdige rolgordijnen

Op de beurs introduceert Luxaflex® een update van de speelse collectie Twist® Rolgordijnen. De collectie bevat nieuwe gedessineerde lamellen en stijlvolle trendkleuren. De toevoeging van ClearView® doek is de oplossing tegen schittering met beter doorzicht.

Foto prijsvraag

FotoVeelzijdige rolgordijnen
Licht speelt een grote rol in ons leven. Het maakt je ’s ochtends wakker, vrolijkt je op en geeft je energie. Maar de inval van licht kan ook de sfeer in huis bepalen. Wil jij de reis van je leven winnen? Laat Luxaflex® jouw mooiste lichtinval zien (thuis of in een andere inspirerende omgeving) en win een reis naar het mooiste licht ter wereld: het Noorderlicht in Fins Lapland! Deel je eigen foto met Instagram of Facebook. Gebruik hierbij de hashtag #BeautyOfLight, tag @LuxaflexNL (op Instagram) en volg @LuxaflexNL. Upload je foto ook op deze actiewebsite. Probeer vervolgens zoveel mogelijk stemmen te verzamelen op jouw foto op deze actiewebsite. Uit de tien foto’s met de meeste stemmen kiest onze vakjury één winnaar die samen met een ander naar het Noorderlicht mag afreizen! De tien foto’s worden bovendien op vakbeurs InCoDa tentoongesteld.


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen