pinterest
Rotan is het helemaal deze zomer

Rotan is het helemaal deze zomer

In de woonkamer, slaapkamer, op je balkon of op de veranda, rotan kan overal en is weer helemaal terug! Broste Copenhagen komt met een nieuwe hangstoel die overal prachtig staat. Een heerlijke stoel om in te relaxen, een boekje te lezen of even helemaal weg te dromen. Leg er een kussen of schapenvacht in en het ultieme relaxen kan beginnen! En wat te denken van de schommelstoel uit de nieuwe collectie van Bloomingville, met wit metalen frame. Heerlijk relaxen, zowel binnen als buiten!

Schommelen

FotoRotan is het helemaal deze zomer

Een rotan schommelstoel past in elk interieur, of je nu houdt van design, modern of klassiek. De Bloomingville Orinoco heeft een natuurlijke uitstaling en een heerlijk comfortabele zitting. Met een mooi kussen of zacht schapenvachtje kun je in deze stoel urenlang heerlijk relaxen. Een mooie aanwinst voor je woonkamer, slaapkamer of hal.

Hangen

FotoRotan is het helemaal deze zomer

Broste Copenhagen staat bekend om zijn Scandinavische eenvoud, robuuste uitstraling en gebruik van natuurlijke materialen. Hangstoel Lot is gemaakt van rotan en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De stoel is heel stevig en wordt geleverd met een ketting om hem op te hangen. Met een mooi kussen of plaid pas je de stoel eenvoudig aan aan je eigen interieur

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen