pinterest
Saaie muren? Geef ze een metamorfose!

Saaie muren? Geef ze een metamorfose!

Met de nieuwe behang collecties van dit moment maak je een einde aan al je saaie muren. Er zijn mooie dessins met structuurbehang, die elke ruimte een luxe uitstraling geven. De 3 nieuwe dessins van Graham zijn ook nog eens prachtig combineren met vier perfect bijpassende- en op elkaar afgestemde verfkleuren. Zo worden kamers volledig aangekleed. Zijn jouw muren ook toe aan een mooie metamorfose? Lees dan snel verder.

FotoSaaie muren? Geef ze een metamorfose!

Bogen en rondingen

Geïnspireerd door de bogen en rondingen van de gotische architectuur, is Lancet geometrisch als geen ander. Dit elegante patroon op zacht vezelig papier met metallic details is perfect voor een verfijnde touch aan elke ruimte. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren Black & Gold, Grey & Rose Gold en Green & Rose Gold.

FotoSaaie muren? Geef ze een metamorfose!

Metalen lijnen

Centra is een uniek geometrisch ontwerp met gebogen metalen lijnen op een uni achtergrond. Elegant en verfijnd, dit ontwerp is perfect voor elk modern huis. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren Black, White en Taupe.

FotoSaaie muren? Geef ze een metamorfose!
Sierlijke bloemen

Florentia heeft een overvloed aan sierlijke bloemen voor een subtiele maar indrukwekkende gloed. Met metallic details op prachtig vezelig papier is dit ontwerp perfect om een vleugje elegantie aan de muren toe te voegen. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren Emerald, Grey en Gold.

Klimaatneutraal!

Het behang van Graham & Brown is klimaatneutraal. Alle bomen die de afgelopen 20 jaar in het productieproces zijn gebruikt, zijn afkomstig van hernieuwbare bronnen. Graham & Brown gebruikt elk jaar 23.000 ton papier, allemaal afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, wat betekent dat er voor elke gebruikte boom drie nieuwe worden geplant. Naar schatting zijn er deze eeuw namens Graham & Brown 16,5 miljoen bomen geplant.

De nieuwe collectie structuurbehang is verkrijgbaar op www.grahambrown.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen