pinterest
Design in de keuken

Design in de keuken

Samsung kondigt de Infinite Line™ met premium inbouw keukenapparatuur aan. Met het innovatieve ontwerp en de nieuwe materiaalkeuze past deze nieuwe lijn inbouw keukenapparatuur in iedere moderne keuken. De complete Infinite Oven Line bestaat uit diverse ovens en compact ovens en heeft een iF-design award gewonnen voor zijn gestroomlijnde ontwerp.

Nieuwe flexibiliteit

FotoDesign in de keuken
De ovens uit de nieuwe lijn onderscheiden zich door een prachtig ontwerp, dat moeiteloos in iedere keuken past. En door de toevoeging van Dual Cook en Dual Cook Steam worden gerechten sneller bereid en smaken beter bewaard. De apparaten ogen anders dan traditionele ovens, maar zijn zeer hoogwaardig afgewerkt. Zo zijn oppervlaktes voorzien van textuur en zijn de ovens verkrijgbaar in de kleuren Matte Graphite Grey en Gloss Onyx Black. Het minimalistische design zorgt voor harmonie in iedere keuken. De Oven is verkrijgbaar in twee varianten: een met Dual Cook en de ander met Dual Cook Steam™. Doordat de onderste en bovenste kookzones onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden, biedt Dual Cook extra flexibiliteit. Dual Cook Steam™ gaat nog verder. In de onderste zone kan ook gekozen worden voor convectie of stoomkoken, met in totaal tot acht kookcombinaties.

Een nieuwe standaard voor inductie

FotoDesign in de keuken 

Naast de Infinite Line™ ovens introduceert Samsung een kookplaat met geïntegreerde afzuiging, die lucht op effectieve wijze filtert. De geïntegreerde afzuigkap ventileert de keukenruimte op efficiënte wijze: de afvoer in het midden van de kookplaat filtert geurtjes en dampen met een krachtige snelheid. Omdat de kookplaat geen afzonderlijke afzuigkap nodig heeft, kan de kookplaat op iedere gewenste plek geplaatst worden. Het ontwerp van de kookplaat met geïntegreerde afzuigkap sluit naadloos aan op vrijwel alle keukenmeubels. Zo past de kookplaat perfect in moderne interieurs.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen