pinterest
Altijd nette kleding

Altijd nette kleding

Zorg beter voor je kleding met deze AirDresser™ van Samsung. Deze innovatieve stoomkast maakt kleding eenvoudig schoon en vermindert kreukels, zonder dat je hoeft te wassen. Met de Samsung AirDresser™ zorg je daarmee op een praktische manier beter voor je kleding. De Samsung AirDresser™ is vanaf eind april in Nederland verkrijgbaar. “De AirDresser™ introduceert een nieuwe manier om kleding snel en eenvoudig op te frissen,” zegt Saskia Soeterbroek, hoofd productmarketing huishoudelijke apparaten van Samsung Benelux. “Zo zie je er altijd tiptop uit en bespaar je tegelijkertijd tijd en geld omdat je niet naar de stomerij hoeft. Bovendien blijft je kleding langer mooi.”

Onderzoek

FotoAltijd nette kleding
Uit Europees onderzoek (1) blijkt dat 7 op de 10 mensen hun kleding af en toe opfrist zonder te wassen. Zij hangen hun kleding buiten of in de badkamer, gebruiken kledingspray of strijken hun kledingstukken. Samsungs AirDresser™ maakt dat overbodig. In de AirDresser™ stoomkast hang je kleding aan een van de Air Hangers, waarna de AirDresser™ fluisterstil te werk gaat. Om kleding te ontsmetten, op te frissen en stomen maakt de AirDresser™ gebruik van JetSteam™. JetSteam™ laat op hoge temperatuur stoom in de stof van je kleding doordringen. Daarmee verwijdert de AirDresser™ 99,9% bacteriën, 100% huisstofmijt, 99% gassen die vieze geurtjes veroorzaken en 99% andere schadelijke stoffen*. Zo zorgt de AirDresser™ voor een stevige opfrisbeurt.

Stijlvol

FotoAltijd nette kleding

Eventuele geurtjes worden ook verwijderd met het geurfilter, terwijl de warmtepomp kledingstukken droogt op een lage temperatuur. Zo raakt kleding niet beschadigd en kun je je favoriete kledingstukken na een snelle stoombeurt weer aan. De AirDresser™ lijkt op een stijlvolle en moderne garderobekast met een Crystal Mirror spiegeldeur. Daarmee past het apparaat perfect in hedendaagse interieurs.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen