pinterest
Sandstone Beige dé kleur van 2021

Sandstone Beige dé kleur van 2021

Karwei komt dit najaar voor het eerst met een eigen trendkleur. De bouwmarkt roept Sandstone Beige uit tot dé kleur van 2021. Een subtiele ingetogen kleur die rust geeft en andere items laat shinen. Aards en elegant in één. Sandstone Beige komt in alle woonstijlen goed tot zijn recht. De trendkleur is opgenomen als muurverf in de eigen lijn Le Noir & Blanc.

Perfecte combinatie

FotoSandstone Beige dé kleur van 2021
Sandstone Beige combineert prachtig bij alle woonstijlen, bijvoorbeeld als subtiele basis in combinatie met aardse tinten, als warme tegenhanger in een huis vol groen en als ton-sur-ton maatje met natureltinten. De warme trendkleur doet het niet alleen goed op de muur. In de Karwei-najaarscollectie komt Sandstone Beige regelmatig terug in bijvoorbeeld gordijnen, kussens en lampen maar ook in vloerkleden, meubels en behangprints.

Tip: Karwei kleurtester

FotoSandstone Beige dé kleur van 2021

Voor alle klus- en inrichtmomenten in het leven kun je bij Karwei terecht. De bouwmarkt wil klanten helpen om van hun huis echt een thuis te maken. Zeker nu we thuis meer tijd doorbrengen. Sandstone beige is ook verkrijgbaar in een nieuwe 100 ml Karwei kleurtester. Ideaal om de kleur thuis uit te proberen! Als je er vervolgens voor kiest om de verf aan te schaffen, ontvang je het aankoopbedrag van de kleurtester terug.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen