pinterest
Dit is dé Sanidrôme badkamer van het jaar

Dit is dé Sanidrôme badkamer van het jaar

Een badkamer bouwen of verbouwen is vaak een weloverwogen beslissing. Als die eenmaal genomen is, breekt de oriëntatiefase aan. Hiervoor is het aan te raden om geheel vrijblijvend een showroom te bezoeken. Sanidrõme realiseert al 29 jaar de mooiste badkamers in uiteenlopende stijlen. Afmeting maakt daarbij niet uit. Ook een kleine badkamer weten zij met slimme oplossingen om te toveren tot een ware droombadkamer.

FotoDit is dé Sanidrôme badkamer van het jaar

Sanidrõme Fleming 

Sanidrõme is een landelijke keten van badkamerspeciaalzaken. Ontstaan in 1993 toen zeven installatiebedrijven met badkamershowroom besloten om hun krachten te bundelen en samen te gaan werken onder de naam Sanidrõme. Inmiddels opereren alle aangesloten bedrijven, verspreid over Nederland, onder de slogan “de betere badkamer”. Op basis van 29 jaar ervaring en vakmanschap ontzorgen zij elke klant van A tot Z.

Bezoek ook eens de website sanidrome.nl voor nog meer badkamerideeën, het maken van een moodboard, een ontwerpprogramma en inspiratie en voorbeelden van door Sanidrõme gerealiseerde badkamers. Met ons ruime assortiment aan kwaliteitsmerken sanitair en tegels, bieden wij u graag een helpende hand om samen te komen tot uw ideale badkamer.

Sanidrõme

De betere badkamer

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen