pinterest
Scandinavisch design voor de tuin!

Scandinavisch design voor de tuin!

Een moderne tuin is mooi in balans en vormt een eenheid met de lijnen van het huis. We geven je een paar tips om je tuin en terras aan te kleden; met een Scandinavisch tintje!

Modern terras met huiselijke sfeer

De basis is rustig met neutrale kleuren: vooral wit- en grijstinten horen thuis in een moderne tuin. Ga voor strakke tuinmeubels die niet onderdoen voor hun soortgenoten van binnen, zoals een royale loungebank. Kleed de tuin aan met grote bloempotten vol bijzondere planten om te voorkomen dat het te steriel wordt.

Ook zijn er steeds meer tuinaccessoires die je in eerste instantie niet buiten verwacht: een vloerkleed op het terras, een mooie poef bij de loungeset of een vloerlamp in de tuin. Hoe huiselijk wil je het hebben buiten?

Minimalistisch

FotoScandinavisch design voor de tuin!

Het Scandinavische interieur zagen we binnen al aan populariteit winnen. Maar nu wordt de tuin ook minimalistisch ingericht. De strakke lijnen, minimalistische designs en het ingetogen kleurenpalet brengen rust en eenheid. Laat dat nou net meer dan welkom zijn tijdens je vrije uurtjes in de buitenlucht om even helemaal bij te komen.

Wil je meer lezen over tuinen, klik dan hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen