pinterest
Schoonmaken met bamboe

Schoonmaken met bamboe

Rixx introduceert een mooie collectie schoonmaakborstels en poetsdoeken waarmee je grondig te werk kunt gaan tijdens de grote (voorjaars)schoonmaak. Het voordeel van dit schoonmaakgerei is dat het sterk is, antibacterieel en ook nog eens mooi vormgegeven. Het is gemaakt van milieuvriendelijk bamboe en gerecycled kunststof dus is het niet alleen goed voor je huis, maar ook voor onze planeet.

Praktisch

FotoSchoonmaken met bamboe

Bamboe is een ijzersterke houtsoort die snel groeit en waarvoor geen bomen gekapt hoeven te worden. Het is harder en dichter qua structuur dan tropisch hardhout. Daarnaast breekt het ook snel bacteriën af wat het bij uitstek geschikt maakt voor schoonmaken. De nieuwe collectie van Rixx bestaat uit stoffer en blik, afwasborstels, trekker, plumeau en poetsdoeken. Deze mooi vormgegeven gebruiksvoorwerpen zijn niet alleen praktisch, ze voegen ook een persoonlijke stijl toe aan de dagelijkse schoonmaakroutine.

Eco

FotoSchoonmaken met bamboe

De eco-vriendelijke Rixx-poetsdoeken van bamboevezel zijn echt ideaal. Ze absorberen driemaal zoveel vocht als katoen en zijn antibacterieel dankzij het bamboe. Vanwege de compacte vezelstructuur gaan de doeken veel langer mee dan andere producten en hebben ze een sterk vermogen om olie te verwijderen. Je hebt geen reinigingsmiddel nodig wat de doeken nog milieuvriendelijker maakt. De doeken nemen geen geurtjes op en na gebruik kun je de poetsdoeken gewoon met water schoonmaken of in de wasmachine doen. Bamboofiber heeft geen pesticiden en is veilig voor gebruikers met allergieën.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen