pinterest
Sfeer in huis met Plissé gordijnen

Sfeer in huis met Plissé gordijnen

Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen voor de ramen? Denk dan ook eens aan plissé gordijnen. Dit is een flexibele raambekleding en een echte sfeermaker in huis.

Sfeervolle raambekleding

Plissé gordijnen zijn zeer functioneel en brengen door de vormgeving en verschillende kleur selecties veel sfeer in huis en bijvoorbeeld op kantoor. De raambekleding is beschikbaar in warme kleuren en heeft een strak design. De boven en onderrails voor het plissé systeem zijn ook leverbaar in meerdere kleuren. Al met al zorgen deze rails voor een strakke en stabiele afwerking van het gordijn.

Voordelen van plissé gordijnen

Plissé gordijnen zijn meestal 20mm diep, hierdoor zijn ze bijvoorbeeld ook ideaal te monteren in de glassponning op een deur of klein raam. Een van de grootste voordelen bij de keuze voor dit type gordijnen is de zogenaamde “top down / bottom up” optie. Deze optie zorgt ervoor dat de plissé niet alleen omhoog getrokken kan worden maar ook omlaag. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om alleen het middendeel van een raam te bedekken en dit aan te passen afhankelijk van uw behoefte aan privacy en of lichtinval. Ook is deze optie goed geschikt voor bijvoorbeeld kiep/kantelaramen of een dakraam. 

Voorbeelden van plisségordijnen

De meeste plissé gordijnen worden geleverd met simpel te monteren ophang systemen. 

FotoSfeer in huis met Plissé gordijnen

FotoSfeer in huis met Plissé gordijnen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen