pinterest
Relaxte sfeer in huis

Relaxte sfeer in huis

Heb je behoefte aan wat meer ontspanning in huis? Maak de sfeer relaxed met de nieuwe Oceanbox van Relaxound. Deze soundbox laat je dromen van de uitgestrektheid van de oceaan.

Voor wie naar de zee verlangt

Waan jezelf aan het strand met de nieuwe Oceanbox van Relaxound. Het geluid van de zee en de roep van de meeuwen geven je nieuwe energie of juist een moment van bezinning.

Het geluid wordt geactiveerd door een bewegingssensor en vervaagt vanzelf na 100 seconden. Met een kleine draaischakelaar kan het volume individueel worden aangepast of volledig worden uitgeschakeld. De oplaadbare batterij heeft energie voor wel 4.000 strandwandelingen. Voor meer variatie heeft de Oceanbox twee afwisselende rustgevende geluiden van de zee.

De Oceanbox past met zijn ronde vorm en afbeelding van de grote blauwe oceaan in vrijwel ieder interieur. Hij kan overal worden geplaatst of aan de muur worden gehangen. Perfect voor de toilet, badkamer en voor alle plaatsen waar het dagelijkse leven even stilstaat. Dit maakt van de Oceanbox ook een perfect cadeau. Naast de Oceanbox, heeft Relaxound ook nog de Birdybox, Zwitscherbox en Lakesidebox.

FotoRelaxte sfeer in huis

Verkoopprijs Oceanbox € 49,- via relaxound.com

Relaxound is sinds 2018 lid van ‘1% for the Planet’, een internationale vereniging van bedrijven die één procent van hun omzet schenken aan milieubescherming. Het netwerk werkt samen met bijna 4.000 gecontroleerde non-profit milieuorganisaties die over de hele wereld actief zijn. Meer dan 1.600 bedrijven maken al deel uit van de campagne.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen