pinterest
Sfeervol en bestand tegen sneeuw, regen en zon

Sfeervol en bestand tegen sneeuw, regen en zon

Buiten wonen is iets waar we ons prettig bij voelen en steeds meer naar verlangen. De veranda biedt een goede uitkomst voor deze trend en is inmiddels dan ook in veel tuinen te vinden. In 2019 gaan we een stap verder en verrijken onze veranda met producten waardoor deze er nog beter uitziet.

Het gloednieuwe merk Bambuta zorgt met haar bamboe-weringen niet alleen voor een sfeervolle look, we hoeven ons met buiten wonen ook niet meer tegen te laten houden door de weersomstandigheden. Felle zon, regen, wind en zelfs sneeuw komen de veranda niet meer in. Complete your outside living met bamboe producten voor de tuin!

Handgesneden

FotoSfeervol en bestand tegen sneeuw, regen en zon

Stijl, kwaliteit én authenticiteit komen samen in Bambuta. De bamboe-weringen zijn gemaakt van handgesneden robuuste bamboelatten. Dit duurzame materiaal (het groeit snel en kan vaak geoogst worden) ziet er prachtig uit door haar natuurlijke imperfectie. De gekleurde bies maakt de Bambuta af en is in veel verschillende outdoor stoffen verkrijgbaar. Hierdoor staat Bambuta in elke veranda en bij elke stijl. Een zwarte bies, staat bijvoorbeeld prachtig bij een industriële look, een olijfgroene bij een natuurlijk interieur en een koraalrode bij een bohemian sfeer!

Bekijk hier meer zonwering voor buiten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen