Sfeervolle verlichting voor de donkere dagen

Tijdens de winterse dagen gaat het lichtknopje weer extra vroeg aan. Verlichting is een onderschat, maar belangrijke aspect in elk interieur. Daarom biedt de nieuwe verlichtingscollectie van Neptune sfeermakers voor elke ruimte. Maar…which light is right? Bekijk de nieuwe collectie tafel-, wand-, hang- en staande lampen in passende vormen en maten, die je hierbij een handje helpen.

Lampen uit de nieuwe Neptune collectie

Lampen boven de keukentafel - Henley van Neptune #keuken

De nieuwe Byron hanglampen zijn prachtig in veelvoud boven de eettafel en zetten de perfecte sfeer neer in elke ruimte.

De Byron hanglampen van Neptune zijn prachtig in veelvoud boven de eettafel. In verschillende kleuren

Op een ontspannen winterse dag mag tijdens het lezen van een goed boek een staande lamp, zoals de Neptune Hanover, niet ontbreken naast je favoriete leesstoel.

Staande lamp Neptune Hanover naast grijze stoel

Ook is een hoge, smalle staande lamp - zoals Neptune Arundel - ideaal om in een nietszeggende hoek of saaie hal te plaatsen, want het design, eenvoudig of opvallend, fungeert als eyecatcher in elke ruimte.

Smalle hoge staande lamp Neptune Arundel is ideaal om in een nietszeggende hoek of saaie hal te plaatsen, want het design fungeert als eyecatcher in elke ruimte

De Neptune tafellampen bieden de plezierige kans om in elke ruimte een dramatisch statement te maken. Van extra grote lampenvoeten en verschillende tinten, tot onverwachte vormen en materialen; een veelzijdigheid aan tafellampen zorgt ervoor dat ze gemakkelijk passen in een bestaand interieurschema of juist een prachtige nieuwe look creëren.

Neptune tafellampen in verschillende tinten en met onverwachte vormen.

Kleine hanglampjes, zoals de Byron mini lampen van Neptune, zijn echte sfeermakers. Hang ze laag boven de nachtkastjes, Of voeg wat drama en elegantie toe door ze op te hangen in de badkamer; het effect is per ruimte afwisselend, maar even effectief. 

Hanglampje naast het bed - Byron mini van Neptune
Voor op een bureautje of een sidetable zijn de bureaulampen Larsson en Brompton een functionele en stijlvolle oplossing.

Stijlvol en functioneel: de Neptune Brompton leeslamp

Scandinavisch wit interieur met bureaulamp Larsson van Neptune #kantoor

Bron: Neptune

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen