pinterest
Sfeervolle zachte dekbedovertrekken

Sfeervolle zachte dekbedovertrekken

Beddinghouse liet zich voor de story Toffee to Coffee inspireren door de verschillende kleuren van cappuccino, espresso, latte en americano. De combinatie van deze koffiekleuren geven de overtrekken een warme uitstraling. Er zijn vijf verschillende dekbedovertrekken met klinkende namen zoals Sweet Lace, Java, Chalk, Mare en Vinz. 

Vijf dessins

De story Toffee to Coffee bestaat uit de volgende vijf dessins:

FotoSfeervolle zachte dekbedovertrekken

Beddinghouse Java Terra

Java heeft een banendessin dat bestaat uit een geblokte weefstructuur met een streepjes verloop van stipjes. De kleuren antraciet, terra, caramel en zand zijn de hoofdkleuren van dit dessin.

FotoSfeervolle zachte dekbedovertrekken

Beddinghouse Sweet Lace

Sweet Lace heeft een banendessin met daarop grafische prints. Banen met kanten patronen worden afgewisseld met effen gekleurde banen. De kleuren oker, zachtroze, grijs, oudroze en wit voeren de boventoon.

FotoSfeervolle zachte dekbedovertrekken

Beddinghouse Chalk Nude

Chalk heeft een structuurondergrond opgebouwd uit banen in verschillende mooie tinten met een krijtstreep eroverheen. Opgebouwd uit de kleuren antraciet, nude, oudroze en grijs.

FotoSfeervolle zachte dekbedovertrekken

Beddinghouse Mare Nude

Mare heeft een grafisch banendessin met een degradé verloop aan de bovenkant, opgebouwd uit de kleuren: zwart, taupe, zachtroze en met als kleuraccent een donkerrode baan.

FotoSfeervolle zachte dekbedovertrekken

Beddinghouse Vinz Nude

Vinz heeft een klein grafisch stipjespatroon met een degradé verloop. Toegepaste kleuren zijn zwart, oranje en zachtroze.

Alle dekbedovertrekken van Beddinghouse hebben een open dubbele instopstrook over de gehele breedte en zijn geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220 cm lang. De overtrekken zijn gemaakt van 100% katoen en 100% katoensatijn (Vinz). 

FotoSfeervolle zachte dekbedovertrekken

Beddinghouse is partner van van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren. Het beddengoed wordt sfeervol aangevuld met bijpassende kussens van KAAT Amsterdam.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen