pinterest
Sierkussens voor de finishing touch!

Sierkussens voor de finishing touch!

De collectie van KAAT AMSTERDAM begint inmiddels serieuze vormen aan te nemen. Met sierkussens, plaids, bedspreien en strandlakens veroveren zij de wereld. De wereld van KAAT AMSTERDAM is opgedeeld in diverse stijlen, afgestemd op je persoonlijke smaak, stemming of kleurstelling van je interieur.

Nieuwste looks voor je interieur

De producten zijn op kleur en design onderverdeeld in verschillende stijlwerelden: Ever Green, Rediscovered, Yellow Glow, Desert Shadow, Boudoir Chic, Raw Edge en Night Sky. KAAT AMSTERDAM presenteert zich lekker eigenwijs en fans van dit merk staan er om bekend om gewaagde keuzes te maken en een eigen mix and match wereld te creëren.

FotoSierkussens voor de finishing touch!

Organische vormen en natuurlijke grondstoffen creëren een comfortabele en mooie uitstraling. De ruige natuur pracht in je interieur, warm maar met een rauwe rand. Thuis voel je je ver weg van het drukke leven en kun je de ultieme ontspanning vinden. De decoratie is gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wijn en mandenmakerij. De ontwerpen hebben een coole uitstraling en komen in prachtige natuurlijke tinten.

FotoSierkussens voor de finishing touch!

Op zoek naar rust en ontspanning? Het gebruik van veel verschillende tinten groen in je interieur biedt een positief en kalmerend effect op je gemoedstoestand. De kleur groen is sterk gerelateerd aan de natuur en daarom kan het nooit als buitensporig worden ervaren. Gebruik voor styling veel planten, natuurlijke elementen en opvallende botanische prints zoals exotische bloemen, insecten en dieren. Breng de natuur in je huis.

FotoSierkussens voor de finishing touch!

Blauw, mannelijk, modern, strak en eigentijds, zijn woorden die deze stijl perfect beschrijven. Blauwe tinten zorgen voor een rustige en koele uitstraling. Combineer verschillende tinten van blauw met diepe steenrode kleuren, cognac tinten en grijs-blauwe kleuren om een prachtig winterkleurenbeeld te creëren dat perfect past in een stedelijke omgeving. Gebruik voor het stylen moderne, grafische en mannelijke structuren, vormen en elementen om deze stijl te voltooien.

FotoSierkussens voor de finishing touch!

Breng rust en sereniteit in huis door één hoofdkleur te kiezen. Iets waar veel mensen vandaag naar op zoek zijn. Je zult nooit een saai moment hebben met de flamboyante kleur geel. Het brengt geluk, hoop en warmte in je interieur. Het geeft je energieniveau en zelfvertrouwen een boost. Gebruik voor het stylen verschillende texturen en combineer met warme herfsttinten zoals cognac, olijf en verschillende bruintinten.

FotoSierkussens voor de finishing touch!

Rustige tinten en herkenbare patronen zorgen ervoor dat je de hectische buitenwereld kunt loslaten. Het klassieke interieur is weer trendy: symmetrie, rustige prints en subtiel kleurgebruik gecombineerd met verfijnde ontwerpen. De prints zijn stijlvol, opwindend en enigszins dramatisch. Je kunt denken aan klassieke patronen en dierenprints op luxe materialen, dit geeft het een verfijnd karakter.

FotoSierkussens voor de finishing touch!

Boudoir Chic weerspiegelt romantiek, bloemen, rijkdom, weelde en vrouwelijkheid. Creëer gezelligheid met een rijk gedecoreerd interieur. Een plek om samen te komen, te genieten en te ontspannen. Het kleurenpalet varieert van poederroze tot gele oker, van mintgroen tot oranje. Stijl met vrouwelijke vormen en warme materialen. Rust en comfort komen op een chique manier samen.

FotoSierkussens voor de finishing touch!

 

Koop hier de kussens van KAAT Amsterdam

Afbeeldingen via Kaat Amsterdam

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen