pinterest
Slaapkamer geheimen

Slaapkamer geheimen

Door voldoende te slapen, werk je hard aan je gezondheid. En daarom is het belangrijk dat je slaapkamer een plek is waar je helemaal tot rust komt. Eén derde deel van je leven breng je hier door, dus het is helemaal niet raar om te investeren in deze plek. Koop een comfortabel bed en heerlijk beddengoed, zorg voor rustgevende verlichting en zorg voor een zachte en geluiddempende vloer. In dit artikel laten we je de mogelijkheden voor een rustige de basis zien.

Zacht onder je voeten

PVC vloeren zijn heel geschikt voor de slaapkamer. Een van de grote voordelen is het akoestische comfort. PVC vloeren zijn veerkrachtig en reduceren het loop- en transmissiegeluid tot een absoluut minimum. Ze voelen aangenaam zacht onder je voeten en dat maakt deze vloeren bijzonder comfortabel. Dat is natuurlijk wat je wilt in deze ruimte!

Voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse parketlook in de slaapkamer heeft Moduleo een vloer voor elke stijl. In de collectie vind je diverse planken en een visgraatmotief in donker, licht, vergrijsd hout en alles daar tussenin. Geen liefhebber van houtmotief? Moduleo biedt ook een alternatief in natuursteen look aan. We geven je een paar mooie voorbeelden ter inspiratie.

FotoSlaapkamer geheimen

Bohemian stijl met donkere visgraat vloer - Moduleo

FotoSlaapkamer geheimen

Japandi stijl met lichte visgraat vloer  - Moduleo

FotoSlaapkamer geheimen

Industriële stijl met lichte designvloer in houtlook  - Moduleo

FotoSlaapkamer geheimen

Romantische slaapkamer met houtlook PVC vloer - Moduleo

FotoSlaapkamer geheimen

Rust met crème als basis met vloer met parketlook - Moduleo

FotoSlaapkamer geheimen

Omdat deze PVC vloeren over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Een Moduleo vloer is ook uiterst geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Door de beschermende toplaag kunnen de vloeren ook tegen een stootje. Deze toplaag voorkomt slijtage, beperkt krassen en vlekken en beschermt het design en dit maakt de vloer onderhoudsvriendelijk. 

Bekijk op uw-vloer.nl meer vloeren ter inspiratie

Voor meer informatie over de vloeren in dit artikel: www.moduleo.com 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen