pinterest
Slapen onder de sterrenhemel

Slapen onder de sterrenhemel

Zo heerlijk als de zon kan zijn als we hem een tijdje niet gezien hebben, zo lastig is het als de kinderen weer naar bed moeten. Speciaal voor moderne kinderkamers zetten Disney en de VELUX Groep hun succesvolle samenwerking voort met de Star Wars & VELUX Galactic Night Collection. Hiermee kan de perfecte omgeving worden gecreëerd om overdag te kunnen spelen en ’s nachts lekker te kunnen slapen.

Ruimte voor spelen en slapen

FotoSlapen onder de sterrenhemel

Een moderne kinderkamer fungeert als slaap- en speelkamer en vraagt dan ook om een multifunctionele inrichting. Met de collectie van vier volledig verduisterende rolgordijnen met de populaire Star Wars-personages uit Star Wars: The Force Awakens, komen de dromen van spelende kinderen uit en blijven de slaapomstandigheden optimaal. Jolanda de Gooijer, productmanager raamdecoratie en zonwering bij VELUX Nederland legt uit: ”Uit onderzoek blijkt dat de ontwikkeling van kinderen, evenals hun mentale en emotionele functioneren, sterk samenhangt met hun slaappatronen. Tegenwoordig zijn we in staat om het slapen te bevorderen door optimale slaapomstandigheden te creëren, zoals een volledig verduisterde kamer. Door onze samenwerking met Disney konden we nog een stap verder gaan en hebben we fantasie en speelsheid verwerkt in onze kindercollectie. De nieuwe Star Wars-samenwerking is de ultieme manier om in de behoeften te voorzien van oudere kinderen en hun ouders, door het totaal verduisterende effect van de gordijnen te combineren met een aantal van de meest iconische en epische personages uit de moderne cultuur.”

Ontwerpen uit een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan

FotoSlapen onder de sterrenhemel

Het Star Wars-universum bevindt zich in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. De Star Wars & VELUX Galactic Night Collection is specifiek ontworpen voor moderne kinderkamers van oudere kinderen die van actie houden, met comfort en persoonlijke behoeftes als uitgangspunt. De collectie bevat twee ontwerpen met de nieuwe personages Kylo Ren en Robots uit de film Star Wars: The Force Awakens en twee ontwerpen met de iconische Star Wars-klassiekers Darth Vader en Death Star. De personages worden weergegeven op posterformaat en zijn zo gemaakt dat ze precies passen op elke maat VELUX dakraam. De geweldige grafische details en visuele effecten brengen hen bijna tot leven en nodigen kinderen uit om urenlang te spelen met hun denkbeeldige vriendjes. De verduisterende rolgordijnen zijn eenvoudig te monteren met het VELUX Pick&Click!™ systeem. De nieuwe ontwerpen voldoen aan de normen van OEKO-TEX®, het keurmerk dat garandeert dat er geen schadelijke of chemische stoffen zijn gebruikt tijdens het productieproces.

FotoSlapen onder de sterrenhemel

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen