pinterest
Slim en draadloos, schakelaars met batterij

Slim en draadloos, schakelaars met batterij

Niko biedt draadloze schakelaars met enkelvoudige, tweevoudige en viervoudige drukknoppen die naadloos kunnen worden geïntegreerd in de Niko Home Control systemen. Deze schakelaars kunnen ook standalone worden gebruikt, gekoppeld aan Zigbee®-lampen via TouchLink-koppeling of aan derden Zigbee® 3.0-systemen via Find&Bind-koppeling. Zo handig.

Draadloze schakelaars zonder muren te breken

FotoSlim en draadloos, schakelaars met batterij

Met Niko Home Control of standalone gebruik kun je eenvoudig draadloze Zigbee®-schakelaars aan je installatie toevoegen, zonder dat je muren hoeft te breken of nieuwe kabels moet installeren. Deze batterij-gevoede bedieningen kunnen overal worden geplaatst binnen het Zigbee®-detectiegebied en kunnen worden geconfigureerd om apparaten en functies in huis te bedienen. 

Overal te plaatsen

FotoSlim en draadloos, schakelaars met batterij

In standalone modus kun je de schakelaars koppelen met maximaal acht gecertificeerde Zigbee® 3.0 slimme apparaten die TouchLink-koppeling ondersteunen, waardoor je controle hebt over slimme verlichting, zoals IKEA Trådfri lampen, Innr Zigbee® lampen, de Gledopto Pro Zigbee® line en Linkind Zigbee®. Ze zijn eenvoudig te installeren, kunnen overal worden geplaatst en hebben een batterijlevensduur van meer dan vijf jaar.

Daarom draadloze schakelaars

FotoSlim en draadloos, schakelaars met batterij

Niko's Zigbee®-schakelaars met batterij zijn de perfecte keuze als je eenvoudig schakelaars wilt toevoegen zonder er in huis een zootje van te maken. Je kunt ze overal plaatsen zonder muren te breken of kabels toe te voegen, ook op glazen en vlakke oppervlakken zoals een nachtkastje. Je bespaart geld en tijd. Met hun langdurige vermogen kunnen Niko's Zigbee®-schakelaars meer dan 36.000 keer aan- en uitgeschakeld worden - dat is dus meer dan vijf jaar continu gebruik zonder de batterij te vervangen. Voor schakelaars in een Niko Home Control systeem geldt dat je een melding in de Niko Home app krijgt als de batterij bijna leeg is.

Vraag de brochure aan als je meer wilt weten over de handige Home Control Systems van Niko of download de brochure hier

Niko

Smart home systemen voor iedereen

Informatie aanvragen bij Niko

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen