pinterest
Slimme eet- & drinkbakken voor honden

Slimme eet- & drinkbakken voor honden

Magisso, de Finse fabrikant van intelligente designproducten introduceert een serie drink- en voerbakken voor huisdieren. De vormgeving en kleurstelling van deze bakken zijn modern en tijdloos, waardoor ze mooi passen bij elk interieur.

Altijd koel drinkwater en nooit meer brokken schrokken

De buitenkant van deze unieke voerbakken is mat donkergrijs en de binnenkant is van geglazuurd wit keramiek. De bakken kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. Zowel de drinkbak als de eetbak hebben een belangrijk en vooral uniek functioneel aspect. Zo onderscheidt deze drinkbak zich met een langdurig verkoelend effect. Deze koelfunctie zorgt dat er altijd koud water is. De voerbak heeft een geïntegreerd obstakel dat huisdieren verhindert om hun brokken op te schrokken en zo veel langzamer en dus gezonder eten.

Cooling ceramics

FotoSlimme eet- & drinkbakken voor honden
Huisdieren houden van vers en koud water, de hele dag door. Vooral in de zomer, maar ook als er vloerverwarming aanwezig is, kunnen er in normale drinkbakken bacteriën ontstaan. De nieuwe Magisso Cooling Ceramiek Pet Bowl houd voor uren het water en voedsel op een ideale koele temperatuur en gaat bacteriële besmetting tegen. 

Houd de Magisso Cooling Ceramiek Pet Bowl gedurende 60 seconden in koud water om het natuurlijke koeling effect voor enkele uren te activeren. Magisso Cooling keramiek houdt het water op eenvoudige wijze koel en fris.

Slow Bowl

FotoSlimme eet- & drinkbakken voor honden

Je hond of kat zal niet langer schrokken tijdens het eten omdat ze rondom het 3D obstakel in het midden van de bak moeten eten. Het trager eten is gezond voor ieder huisdier. Zo ontstaat eerder het gevoel dat ze vol zitten en daardoor minder voer nodig hebben. Het lichaam heeft meer tijd om te bepalen hoeveel voedsel is opgegeten en dit voorkomt over-eten.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen